Aabbccc Lina_alya_aras amin inşallah canım benim hepimiz bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla güzellikle kucağımıza alalım♥️🌸
Lina_alya_aras baharmom35 ay inşaallah sende bizim gibi sabırsız sabırsız beklersin çok sevindim biz öğrenirken sen transfer Olcan seni bekleriz artık biz öğrendikten sonra inşaallah 🩷
baharmom35 Lina_alya_aras canım önce sizden güzel haber alalım sonra da benden heyecanla bekleyelim sonra beni inşallah hepimiz pozitif oluruz duan kendimi whatsap grubunda gibi hissediyorum😂
Aabbccc Munevver_bozdogan onu kesede artık öğrenirsin canım 😍tek kese mi çift kese mi 😉kanda tek çift belli olmuyor 🙂benim ise sağ tarafım hep ağrıyordu😌tutunmuş sen içini rahat tut ye iç 😍mide bulantısı başlayınca asla yiyemezsin😂
Munevver_bozdogan Aabbccc Özel hastanede vereceğim canım zaten kanı. Vallahi şu an güzel besleniyorum dikkat ediyorum dediğin gibi tek kese mi çift kese mi anca ultrasonda belli oluyormuş Rabbim ne yazdıysa o hayırlısı olsun sağlıklı olsun da 😇
Aabbccc Munevver_bozdogan avokado ye çiğ kuruyemiş ye şuan ben hiç Bir şey yiyemiyorum ya çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum 🙁amin canım rabbim gönlüne göre versin 🌸
Ysmnpmk Munevver_bozdogan kizzzzzz masallahhhh ya 🥹🥹🥹🥹tutunmuş bebeğin sana darısı başıma inşallah 🌸🤲🥹😍
papatyaolsun Munevver_bozdogan ayyy tesadüfen gördüm seniii😍😍😍😍 canım benim umarım tutmuştur da sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Munevver_bozdogan papatyaolsun bende bugün sana da yazacaktım canım iyi denk geldi 🥹❤️ inşallah tutmuştur 5 gün sonra kan vereceğim
Munevver_bozdogan papatyaolsun bebeğim hamileyimmmm bugün kan verdim betam 302 çıktı çok mutluyum 🥰😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Lina_alya_aras Bende yapsam mı acaba diye düşünüyorum eşim kızıyor negatif çıkar da üzülürüm diye bekle diyor ancak gelde bekle işte 😄
Aabbccc Lina_alya_aras Cesaret edebiliirsen yap canım ben cesaret edemedim 12.gunu bekledim🙂 hastanede öğrendim
Umutlabekleyis Munevver_bozdogan ya hayırlı olsun❤️ bende bugun transfer oldum acaba transfer günü ne yaşadınız yani şişkinlik gaz sancı oldumu
Lina_alya_aras Umutlabekleyis bende aşırı derecede şişlik oldu gaz da oldu kabız olmamaya dikkat et canım
Munevver_bozdogan Umutlabekleyis sağol canım ❤️ valla şişkinlik gaz hepsi oldu hala da oluyor canım iğneden mi ilaçtan mı neyden bilmiyorum