Munevver_bozdogan Aabbccc valla şimdiden tribe girdim ikisi mi tuttu biri mi diye ama genelde sol tarafımda tek taraflı ağrı var genelde canım. Gönlümden bir tane geçiyor valla ne yalan söyleyeyim inşallah bir tane sağlıklı bebeğim tutunmuştur bana 🥰
Aabbccc Munevver_bozdogan onu kesede artık öğrenirsin canım 😍tek kese mi çift kese mi 😉kanda tek çift belli olmuyor 🙂benim ise sağ tarafım hep ağrıyordu😌tutunmuş sen içini rahat tut ye iç 😍mide bulantısı başlayınca asla yiyemezsin😂
Umutlabekleyis Munevver_bozdogan ya hayırlı olsun❤️ bende bugun transfer oldum acaba transfer günü ne yaşadınız yani şişkinlik gaz sancı oldumu
Munevver_bozdogan baharmom35 gönlümden bir tane geçiyor inşallah sağlıklı bir bebeğim tutunmuştur bana 😍😍
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan inşaallah kalbindekini verir Allah ama ikiz olsun 😍 bir iki sene sıkıntılı olur ama ondan sonra rahatlarsın 🤲🏻
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan akşam devlet Hastanesi’ne git ver orda da aynı özelde olduğu gibi bir saatte çıkıyor
Aabbccc Munevver_bozdogan karşılıklı canım benim senin bebeğinde çok şanslı çok tatlı bir annesi olacak🩶Her konuda yardımcı olurum bildigim kadarıyla canım artık süreci beraber ilerleriz hamile hamile🩶😍
Aabbccc Lina_alya_aras amin inşallah canım benim hepimiz bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla güzellikle kucağımıza alalım♥️🌸
Lina_alya_aras baharmom35 ay inşaallah sende bizim gibi sabırsız sabırsız beklersin çok sevindim biz öğrenirken sen transfer Olcan seni bekleriz artık biz öğrendikten sonra inşaallah 🩷
baharmom35 Lina_alya_aras canım önce sizden güzel haber alalım sonra da benden heyecanla bekleyelim sonra beni inşallah hepimiz pozitif oluruz duan kendimi whatsap grubunda gibi hissediyorum😂
Munevver_bozdogan Aabbccc Özel hastanede vereceğim canım zaten kanı. Vallahi şu an güzel besleniyorum dikkat ediyorum dediğin gibi tek kese mi çift kese mi anca ultrasonda belli oluyormuş Rabbim ne yazdıysa o hayırlısı olsun sağlıklı olsun da 😇
Aabbccc Munevver_bozdogan avokado ye çiğ kuruyemiş ye şuan ben hiç Bir şey yiyemiyorum ya çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum 🙁amin canım rabbim gönlüne göre versin 🌸
Ysmnpmk Munevver_bozdogan kizzzzzz masallahhhh ya 🥹🥹🥹🥹tutunmuş bebeğin sana darısı başıma inşallah 🌸🤲🥹😍
papatyaolsun Munevver_bozdogan ayyy tesadüfen gördüm seniii😍😍😍😍 canım benim umarım tutmuştur da sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Munevver_bozdogan papatyaolsun bende bugün sana da yazacaktım canım iyi denk geldi 🥹❤️ inşallah tutmuştur 5 gün sonra kan vereceğim
Munevver_bozdogan papatyaolsun bebeğim hamileyimmmm bugün kan verdim betam 302 çıktı çok mutluyum 🥰😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻