Gzdeaziz Bzim de Allah izin verirse normal olursa 20 Ağustos sanırım sezeryan olursa 5 Ağustos gibi olur herhalde ☺️☺️
Lumlum Narineee geçmiş olsun doktorum geçmezse fizik tedaviye gitmen gerekir dedi siz de isterseniz bir sprun
Busee-ars Edali25 ayy günümüz aynı görünüyor 😍 korkma korkma ilk doğumum olacağı için başıma ne gelecek bilmiyorum ama pozitif doğum hikayeleri okuyarak kendimi rahatlatıyorum 😄
CansuBzr Bende 23 Ağustos normalde eşimle aynı doğum günü oluyor ama bakalım erken olur geç olur bilemeyiz 🫶
Busee-ars Newmomanddad O genel bi şey sanırım benimde 20 agustos görünüyo ve aynı durum bende de var 🥲
Damlaozzz Narineee Nasipse 3 ağustos diyor doktorum doğuma. Hamileliğinde en rahat dönemindeyim sanırım bütün şikayetler bitti 🥹🥹🩵
Narineee metemom_ canım valla bulantı yaşadım ama bu başıma gelmedi aman gelmesin de korkuyorum valla 🥺 Rabbim sizede kolaylık versin
Newmomanddad metemom_ yanma için doktorum bana rennie duo şurup yazdı çok iyi geldi günde 3 kere kullanma hakkım var ama yatarken bile kullansam beni uyutsa yeterli gibi geliyo bana doktorunuza danışın isterseniz
Damlaozzz Narineee 12. haftada öğrendik canım biz oğlan bacakları açıp yormadan bizi gösterdi doktora sağolsun. Kaç haftalıksın canım 17. hafta sonlarında hissetmeye başlamıştım bende doktorum 21e kadar hissedemeyebilirsin demişti
Ssassr Benim 6 Ağustos sanırım vücudum ödem yapmaya başladı ayakta durunca altları şişiyor zonkluyor yürüyüş yapmak istiyorum ama yapamıyorum
Merwee03 Merveee1996 merhaba neye göre gün verdi doktorunuz acaba benimde 19 haftalık şuan gün vermedi daha ilk kızım normal oldu geçen gün doktor sadece ağustos başı gibi gelebilir dedi ama tam tarih vermedi… Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 🤍
Merveee1996 Merwee03 perinatolojiye sormuştum doğum ne zaman gözüküyor diye baktı 26 Ağustos dedi ama 39. Haftadada olabilir demişti ama ultrasonda sürekli bu tarih değişiyo ona pek anlam veremedim 😏