Narineee Havvadmrsnl bende öyleyim cnm patlayacak gibi taş gibi oluyor daha biz girmedik bekliyoruz doktorumuzu cnm
Newmomanddad 21 ağustos falan gibiyiz bizde inşaallah ❤️ şu bi kaç gündür normalden fazla halsiz hissediyorum kendimi neden acaba
Narineee Newmomanddad ben hergun öyleyim oda zayifligim ve yemek yememedigim için diye düşünüyorum 🥰 vitamin kullanıyor musunuz
Busee-ars Newmomanddad O genel bi şey sanırım benimde 20 agustos görünüyo ve aynı durum bende de var 🥲
Yagmurrsu Newmomanddad benim de 20 Ağustos gibi inşallah. Alışveriş yaptınız mı detaylı ultrason ne zaman
Lumlum Narineee aaa bana doktorum çok erken bu bel ağrısı için dedi hatta dedi ki bel fıtığı başlangıcı olabilir :/ karın gerilmesi normalmiş ama öyle dedi
Newmomanddad Narineee Narineee bende pek yiyemiyorm. Bulantılardan ondan olabilir o zaman. Demir d 3 ve omega3 kullanıyorum
Lumlum Narineee geçmiş olsun doktorum geçmezse fizik tedaviye gitmen gerekir dedi siz de isterseniz bir sprun
Gzdeaziz Bzim de Allah izin verirse normal olursa 20 Ağustos sanırım sezeryan olursa 5 Ağustos gibi olur herhalde ☺️☺️
Busee-ars Edali25 ayy günümüz aynı görünüyor 😍 korkma korkma ilk doğumum olacağı için başıma ne gelecek bilmiyorum ama pozitif doğum hikayeleri okuyarak kendimi rahatlatıyorum 😄
CansuBzr Bende 23 Ağustos normalde eşimle aynı doğum günü oluyor ama bakalım erken olur geç olur bilemeyiz 🫶
Damlaozzz Narineee Nasipse 3 ağustos diyor doktorum doğuma. Hamileliğinde en rahat dönemindeyim sanırım bütün şikayetler bitti 🥹🥹🩵
Narineee metemom_ canım valla bulantı yaşadım ama bu başıma gelmedi aman gelmesin de korkuyorum valla 🥺 Rabbim sizede kolaylık versin
Newmomanddad metemom_ yanma için doktorum bana rennie duo şurup yazdı çok iyi geldi günde 3 kere kullanma hakkım var ama yatarken bile kullansam beni uyutsa yeterli gibi geliyo bana doktorunuza danışın isterseniz