Bernadereci yok 50 bin dogum degıl benım kanamam oldu düzcede arastırma hastanesıne gıttm yatırdılar orada ıkı bebekde ıyı yasıyor ama 3 cm acılman var dedıler sonda takıp hıc kalkamdan hatıcaksın doğum olabılır içeride ne kadar tutrsak o kadar yasama sansı olur dedıler 22 haftalıktı o zaman ve pazar günüydu nobetcı doktor heldı bırde ban bakayım acıklık vogalmıs mı dedı aksama yakındı tam catı muayensı yaparken kese elıme gelıyor dedı anıden su geldı doktor panıkledı dogum olucak burada kuvez yok sevk edıleceksın dedı 112 ıle ıletısımıe gectı onlarda boş ve doluluk oranına gore medarı buldu orada bır doktorla iletisime gecerek benı kabul ettı medar gece 1 de sevk edıldım doktor baktı medarda dogumu durdurmaya calıstı 2 hafta yattım orada gunluk 3.500 dü cok üçret oluyor altından kalkamayız dıye eve cıkmak ıstedık eve cıktık cıkarken 50 bin verdık ıko haftada evde yattım anıden sancılanınca dontoru aradım dogum baslıyor artık daha fazla tutamayız dedı her ılaca onleme karsı gelıyordı dokora soyledım burada arastırmya gıdıp sevk ettırelımı dedım sancı sıklıgını sordu 10 dakıkada bır gelıyordu sancılarım 2 saat yol sürüyor belkı dogum orada olur kuvez yok beya yolda olur bunu bılemem rıske atamam sevk uzun sürüyor dırek gel dedı sevksız gıttıgım ıcın gece doguma üçret aldılar yıne aslımda anı doğum oldu prametüre oldu ama aldılar dogumda sevklı olursa üçrezsiz oluyormus