Bernadereci bizede doğum yaptıgımızda ambulansla sevkli gelseydık dogum üçreti almayacaktık dedıler 24 bin verdi eşim bizde ilk suyum geldıgınde düzceden gölcüğe sevkli gittik ambulansla dogum ılabılır dıye gölcükte yattım ben 2 hafta sonra cıktık cıkarken 50 bin ödedik dogumdada odedık 24 bın 74 bin ödedik eşim sordu küvezde üçretli ise baska hastaneye sevk edın devlete sakarya da seah falan bakalım dedıler yok prematüre bebeklerden üçret alınmıyromıa küvez üçretsiz yanlız akçiger için beyin için kalp için muayne olursa bunlar üçretli dedi birde göz muayenesı var rop oda üçretli 600 tl dedıler işte bir kere olucak bırsey sandık bız bır ay sonra baslar mıayeneler dedı bıze tamam dedıl 6. Hafta rop olmaya başlamıs aradılar 5. Ve 6. Hafta rop oldu üçreti 3 bin nasıl yanı dedık akcıger falan damı oldu yok sadece goz dedıler ee 600 du hanı dedık zam geldı eşimde kızdı hadı zam geldı 1200 olsun % 100 mü zam yaptınz nasıl oldu savaş mı cıktı ne oldu da kafanıza gore 1.500 yaptınız dedı odeme dedkontu yok elden alıyorsunuz yapıldıgına dair bı bilgilendirme yok ben nerden bileyım yaptıgınızı belki yapmadınz dedı aldık odemeyı hasta hakları ile görüsecegım doktoru ile gorüsecegım o zaman yaparım gerekırse dedı aldı bakalım ne olucak sonu orada bı bayan dedı bana taburcu oluken ödeme veya muayene üçreti varsa taburcu yatış bölümüne imza atmaya yönlendiriyorlar üçret o zaman cıkıyor yıne de alıyorlar rop parasını heryerdı üçretlıymıs dedı