3_oglan_annesi Anneeadayi3 yatış yapilacagi sırada lavman falan veriliyo snra WC ye gidip bosaltiyosun zaten o aralar içecek vs yasak geliyo
keremalya1724 3_oglan_annesi tam tersi bana sancı arası bile gücümü koruyabilmem için yemek yedirdiler su icirdiler canım
Nrsn-1 Gözün aydın olsun öncelikle. Sezeryan sonrası normal doğuma sen mi karar verdim, ikisini de yaşamış biri olarak şu daha kolaydı diyebilir misin . Bende ilkini 4 yıl önce sezeryan ile oldum, şimdi 3 aylık hamileyim, normal doğum düşüncem var.
keremalya1724 Nrsn-1 teşekkür ederim canım ❤️ evet ben istedim bunun içinde emek verdim doğum eğitimi aldım doula ile anlaştım egzersizlerimi aksatmadan yaptım. Kesinlikle normal doğum çok daha konforlu ve kolay ben sezaryenden sonra fiziksel ve psikolojik olarak aylarca toparlanamadim… Uyku bile uyuyamiyordum ameliyatım geliyordu aklıma sürekli. O yüzden zaten ssvd çok istiyordum elhamdülillah nasip etti rabbim 🤲🏻 bence kesinlikle deneyin sezaryende anne bebek dostu tabiki de ama mecbur kalındığı zaman tercih edilmeli aslında anne yada bebeği kurtarma ameliyatıdır.
-Melek keremalya1724 rabbim hayırlı evlat eylesin bende normal disiniyirum 2022 de oğlumu sezaryanla dünya ya getirdim şimdi yine hamileyim 6 haftalik rabbim nasip ederse dogurursan normal dogura bilirmiyim siz bilgi almissinizdir doktor kaç yıl sonra sezaryan sonrası normal doğuma izin veriyor ben doktora henüz karar vermedim o yüzden sormadım ama bilginiz varsa öğrenmek isterim tabiki doktora karar berirsem onunlada konusacagim bu konuyu
keremalya1724 -Melek amin saol kuzum 🩷 canım benim doktorum 18 ay arayla bile ssvd yaptı senin de sıkıntı olmaz bence ama kesinlikle gerçekten destekleyen bir doktor bul çoğu doktor yalandan olur diyornson ayinda bir bahane ile sezaryene alıyor yok suyun azaldı yok bebek başı yukarda kilosu fazla gibi gibi
Deletedmom_89 keremalya1724 ne olur bana da dua edin 2.dogumum olacak ssvd istiyorum ama öyle böyle değil çok aşırı korkuyorum Doğumdan sonra dikişler çok açıyor yanıyor mu otura biliyor musun ?
keremalya1724 Deletedmom_89 rabbim gönlünce nasip etsin kuzum 🤲🏻❤️ yoo dikislerim hiç acimadi ağrı kesici bile içmedim öyle diyim normal bir şekilde yürüyorum oturup kalkıyorum büyük rahatlık hiç korkma
Hercai05 İlk doğumum 2012 de normal 2. Doğumum 2014 te sezeryan şimdi 32 haftalık hamileyim doktor normal yapmıyoruz kesinlikle yırtılma oluyor dedi
keremalya1724 Hercai05 kuzum senin birde normal doğumun var çok büyük avantaj bu fırsatı geri tepme ssvd destekleyen doktor bul 👍🏻
keremalya1724 Anneeadayi3 benim doktorum makata gazlı bez tutuyor canım ama emin ol o an kakami yaparım en son dusunecegin şey bile değil biran önce çıksın diyorsun kaka falan umrunda olmuyor 😅
Deletedmom_89 keremalya1724 maşallah rabbim bana da nasip etsin inşallah tüm annelere hayırlı güzel doğumlar versin peki önerin ve tavsiyen var mı şunu kesin yapın şunu da asla yapmayın dediğin
keremalya1724 Seymamemektar amin kuzum Allah razı olsun ❤️ ben doula ile anlaştım doğum yaptığım gün çatı muayenesinde bebek başı yukarıda kanala inmemisti ve yumuşama sıfırdı ama beş saat sonra bebeğim kucağıma geldi doğum anında indi tamamen. 9 cm olmuştum muayenede başı hala biraz yukarıda 1 saat daha surer dedi ebe odaya gittim beş dk sonra ikinmam geldi doğumhaneye koşarak gittik bebeğim doğdu yani hiç kafana takma biranda oluyor hepsi ❤️
Seymamemektar keremalya1724 benimde yarın doktor kontrolüm var artık son kontrol muhtemelen çünkü geçen hafta 3700dü başından beri hep önden gidiyodu 4ü geçerse normal şansımı hepten kaybedicem diye korkuyorum açıkcası 🙈 ne güzel 5saat çok kısa bi süre normal doğum için maşallah darısı başıma inşallah ☺️
keremalya1724 erkulneslihan89 Allah razı olsun kuzum rabbim sizlere de su gibi doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️❤️
3_oglan_annesi keremalya1724 hadi ya ilk doğumum normaldi gece hastaneye yatisim yapılmıştı bişey vermediler su dahi ölmüştum susuzluktan 🙈 doğum yapınca ilk su istedm düşün 🤭 ama ikinirken ne bilim büyük tuwalet vs gelmezmi ya 🙊
Birgulyigit keremalya1724 ay nasıl böyle anlattın kalbim durucakti okurken bikac günüm kaldı aşırı korkuyorum korkudan aglayasim geliyor 🥺ama bir an önce kavusmakta istiyorum okudukça diyorum nasil gülerek anlattı zor diyorum vazmigecsem sezeryanami dönsem diyorum ay Allah’ım bir an önce kolayca atlatmami nasip etsin
keremalya1724 Birgulyigit kuzum güzelliği orda zaten bebeği kucağına alana kadar sonra halaya bile katılırsın 😅😍 çok mucizevi birşey 🥹sen ne kadar rahat olursan doğumda o kadar rahat olur sal gitsin ☺️
Bebetooooooooooo keremalya1724 Allah analı büyütsün hayırlı evlat eylesin inşaAllah. Doğum doula hastane vs komple ücret ne ödediniz? Ve hangi hastane hangi Dr da oldunuz
keremalya1724 Bebetooooooooooo Allah razı olsun ❤️ ssvd 24 bin + 4 bin mesai dışı ücret doula 10 bin 38 bin verdik toplamda Rami hastanesi Dr nehir bayram