Aysel461 biryetmezikincisiolsuun hayırlı sağlıklı evlatlar olsun insalllah öğrenirsen haber ver o vakit ben de yazacağım kısmette ne varsa o gelir
5sezeryanim biryetmezikincisiolsuun eğer özelde baktiracaksan en azından 13e kadar beklesen iyi olur bende yeni hamileyim 14 de gitmeyi düşünüyorum insallj
momofmychildren biryetmezikincisiolsuun netlik vermiyorlar değişebilir doktorlar en net 16.haftada söylüyor yine de siz bilirsiniz eğer fetal DNA yaptırmadiysanız kesinlik söz konusu değil 🙃
esows biryetmezikincisiolsuun 11+6 da doktorum kıza benziyor dedi fetal dna yaptırmıştık ve kız çıktı
Fyzz esows nerde yaptırdınız fetal dna yı bende yaptırdım ama onda cinsiyet nasıl belli oluyor nerede yazıyor doktorunuz mu söyledi
Fyzz Banada 11. Haftada erkek dedi doktorum ama 16.haftada net söylerim dedi henüz gitmedik haftam gelince gidicem ama değişeceğini sanmıyorum erkekte yanılmıyorlarmış genelde😀
anneyimben_46 biryetmezikincisiolsuun genelde doğru çıkıyor ya kıza ya erkeğe benziyor diyorlar benm doktorum erkeğe benziyor dedi erkek oldu
esows Fyzz eurofins firmasına yaptırdım evet cinsiyeti doktor söylüyor. Raporda yazması yasal değilmiş
Babykalamar biryetmezikincisiolsuun oglumu 11+5 de ogrendim kizimi 12. haftada yuzde yuz demisti doktorum ikisinede
biryetmezikincisiolsuun Babykalamar Bende oğlumu 12+0 da öğrenmiştim bakalım bunu ne zaman öğreneceğim
Ecemmm07 biryetmezikincisiolsuun Ya ben kusarım diye içmek ten cekinyorum bide hiç kusamasamda bu sefer hamileymim deyilmyim şupesi oluyor bişeymi oldu diye Tabi canım güzel olur Allah’ım kimin ne niyeti varsa onu versin inşallah 🤲
biryetmezikincisiolsuun Ecemmm07 kusarım düşüncesini aklından çıkar canım benim öyle zorlaştırırsın hamileliğini. Emin ol devamlı bulantılı kusmalı bi gebeliğin olcaksa bunu bi bardak su değiştirmez
Ecemmm07 biryetmezikincisiolsuun Ya o korku oldu ya gündüzleri sorun yok ama genelde gecleri içip yatınca bulanıyor diye ama kedi kedime diyorum kafandan at olmicak diyede degin gibi aklma geldginde bulanıyo