Aysel461 biryetmezikincisiolsuun 11.haftaya yeni girmiştik doktor belli değil çok küçük ama kıza kıza benziyor yine de kesin değil dedi
MyLittleHeart biryetmezikincisiolsuun İlk hamileliğim de 11. Haftamda doktorum %80 kız değişeceğini düşünmüyorum dedi ve kızım oldu 🤲🏻
Papatyaseven34 biryetmezikincisiolsuun tam 12 ye girdiğim gün öğrenmiştim kızım olacağını şimdi ikinci gebeligim allahim ne nasip ederse ne zaman öğrenirsem ❤️ kalbinizden gönlünüzden geçen neyse o olsun tabi önce ikinizde sağlıklı ❤️
biryetmezikincisiolsuun Aysel461 benim bugün 11+3 heyecandan duramıyorum gitsem belli olurmu onuda bilmiyorum
Aysel461 biryetmezikincisiolsuun daha bikac gün önce gitmiştim 2 hafta sonra gidecem tekrar valla hayırlı sağlıklı olsun gebelik boyunca rüyamda hep erkek çocuğu gördüm ne olur bilemiyorum
Aysel461 MyLittleHeart benm çok küçüktü yani cinsel organı gelismemisti bile çünkü 10.haftayj yeni bitirmistim gittiğimde o yüzden bişey göremeyince kız benziyo dedi ama çoğunlukla çok küçük belli değil dedi
biryetmezikincisiolsuun Ecemmm07 Duramıyorum gerçekten herkes birbiryle iddiaya girmiş. Bir oğlum var bide hayırlıysa kız istiyorum ama erkek hissediyorum yanılıyormuyum bunu çok merak ediyorum aslında
Ecemmm07 biryetmezikincisiolsuun Valla canım bende merak ediyorum ama okdar degil biz saglıklı olsun diyoruz cok düşügüm oldu 8 yıldır bekliyorum ama ben cok duydum tam beli olmaz yada degişir diye
Ecemmm07 biryetmezikincisiolsuun Bide sende ağız kurlugu varmı ya benim agzım cok kuruyo her dakika su içiyorum kusarım diye fazla içemiyorum da
biryetmezikincisiolsuun Ecemmm07 bende çok su içiyorum canım ilk bardak kesmiyor ikincisini de içiyorum bazen.. tabiki sağlıklı olsun canım ama planlı bi gebelik değildi oğlum var birde kız istiyorum bu yüzdende merak ediyorum
Zeyneppx biryetmezikincisiolsuun bugün 11+6 yım ben ultrasonda 2gun büyük çıkıyor bebeğim inşallah bugün söylerler bana dua edin sıkıntısız atlatayım ikili teste gidicem 🥰
Brknly 11.haftada kız demişti 12. Haftada erkek dedi erkek oldu :) oluşmuyor olabiliyor küçük oluyor gözükmüyor falan kız çocukları erken göstermez bekleyin biraz daha
momofmychildren biryetmezikincisiolsuun 19.haftada kız olabilir dedi 11.haftada cinsel organları daha yeni oluşuyor net bişey diyemez
New34 momofmychildren 3 hamileliğimde de 11.haftada öğrendim hem de 3 çocuğumun doktoru da farkliydi yani ogrenilebilir imkansız değil
5sezeryanim biryetmezikincisiolsuun benim kız kardeşim özelde 11. Haftada öğrendi ve doğru çıktı zayifsam öğrenmesi daha kolay oluyor kiloluysan zor
Ecemmm07 biryetmezikincisiolsuun Ya ben kusarım diye içmek ten cekinyorum bide hiç kusamasamda bu sefer hamileymim deyilmyim şupesi oluyor bişeymi oldu diye Tabi canım güzel olur Allah’ım kimin ne niyeti varsa onu versin inşallah 🤲