biryetmezikincisiolsuun Babykalamar Bende oğlumu 12+0 da öğrenmiştim bakalım bunu ne zaman öğreneceğim
goktugceee Bizimki kafa yapısına göre ne olabilir teyzeleri 😍 kafa yapısına göre cinsiyet tahmin edenenler bakabilir mi doktor da anlayamadı
Ecemmm07 biryetmezikincisiolsuun Ya o korku oldu ya gündüzleri sorun yok ama genelde gecleri içip yatınca bulanıyor diye ama kedi kedime diyorum kafandan at olmicak diyede degin gibi aklma geldginde bulanıyo
New34 momofmychildren 3 hamileliğimde de 11.haftada öğrendim hem de 3 çocuğumun doktoru da farkliydi yani ogrenilebilir imkansız değil
Denizmavisii biryetmezikincisiolsuun 11 haftada yüzde 95 erkek dedi detayli ultrasonda da erkek cikti.
Enfal_06 biryetmezikincisiolsuun 12 haftalıken söylemedi çünkü bacaklarını kapatmıştı 🤭 ben doktoruma dedim cinsiyeti ne acaba dedi bi bakalım ikili tarama testi için ölçüm yapılsın diye iki saat bekledik yerinde Dursun diye durdu ölçüm yapıldı bu sefer bacaklarını kapatmış 😂 13+4 cinsiyet için 1 2 hafta sonra tekrar gidicez