Gulluuuuu Kutsal_koc bence biraz genetik olabilir eşim de mesela 4800 civarı doğmuş birde beslenme ben ilikli kemik suyu çok içiyorum
SmyEsciv Gulluuuuu ilikli kemik suyunu siz mi yapıyorsunuz alıyor musunuz nasıl içiyorsunuz acaba tarif eder misiniz
HandeeC 27+1 bugün doktora gitti kilosu 931 gr haftaya göre biraz az dedi çok moralim.bozuldu😏 iyi beslenmeye de çalışıyorum tüm.vitaminleri de alıyorum
Gulluuuuu HandeeC kasaptan ilikli kemik al onu 4 5 saat kaynat suyuyla yemek yap ve içinde ki kemiği iç mutlaka piştikten sonra bende çok işe yaradı
Ecemsi Rmys-fFth ultrason kağıdına bak canım orda yazar benim doktorum söylüyor hep devlet takipliydim
Rmys-fFth Ecemsi Devlettekiler ultrason vermediler bu zamana kadar halbuki istedigim halde vermediler
Esranur55 27 haftalık bugün gittim 35 cm kilosu 872 gram doktora iyi dedi ama burdaki yorumlara bakıyorum sanki kilosu düşük 😕
Deletedmom_98 Esranur55 bence gayet iyi benim ki 1400 ve doktor iri bebek dedi iri olmasını herkes iyi düşğnüyor ama değil haftasına göre senin ki cok iyi
Gulluuuuu Deletedmom_98 evet iri olmasını herkes iyi sanıyor benim ki de 1500 dedi bende iri diye korkuyorum
Deletedmom_98 Gulluuuuu bende aynı sekilde gören iri bebek diyor seker yüklemesi yaptırdım detalıya girdim fazla yemek yiyemiyorum cunku hala kusmalarım devame diyor. En sonunda napim dedim karnımda ki cocugu diyetemi sokayım
Ardensmami Benim oğluşum 37+2 de 2740 48cmdi bakalım bu hafta 38+2de kaç olucak biraz minyon bir bebiş gibi ama sıkıntısı yok diyor doktorum başlarda cok endişelenmiştim kücük diye 😪