Deletedmom_98 Gulluuuuu bende aynı sekilde gören iri bebek diyor seker yüklemesi yaptırdım detalıya girdim fazla yemek yiyemiyorum cunku hala kusmalarım devame diyor. En sonunda napim dedim karnımda ki cocugu diyetemi sokayım
azracan20 SultanErva doğumdan sonra güzelce gelişir canım hiç merak etme 3,5 yaşında oğlum var 40+2de doğdu ve 2885 gramdı 3 kilo bile değildi sonrasında emzirdim hep baya güzel gelişti ♥️ sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız 🥰🌸😘
SultanErva azracan20 inşallah Amin çok teşekkür ederim şuan su azlığı var tam beslenemiyor bebeğim o yüzden 37+1de alabilirim dedi yani cuma sezeryan olabilirim
ZelihaTkcnn azracan20 Hergün 2 muz 1 bardak kefir tüketin bebeğin kilo alımını sağlar bu dönemler kilo alma dönemi zaten sağlıcakla kucağınıza alın 😊
DenizSs-5 2kedili ayy yakınız hemen hemen kilolar 🥹 zayıf mı acaba diye düşündüm doktor bişey demedi ama o zaman doğumumuzda aynı haziran 26 dedi bana size ne dedi
Yadis busbus14 hayır yok şeker yüklemem temiz çıktı hergün evde 3 kez şeker ölçümü yapıyorum çok şükür sıkıntım yok
Zeynooooooo SMZmiracle her ay bir doktor yanina gidiyorum o küçük bir cihazla kalp atisini dinliyor daha sonra kan tahlili alib karnimi bir iple olcuyor bu kadar dogrusu bende cok merak ediyorum ve cokda endiseleniyprum
Kubranur0774 azracan20 bizde 36+2 3 küsür kilo olmuş dedi bugün doktorumuz sezaryen tarihide aldık bakalım
esmakc Kubranur0774 sizinle aynı haftadayiz sezeryani ne zamana verdi doktorunuz sağlıkla alın kucağınıza insallah
2kedili DenizSs-5 benimkiler doğum hakkında hiç konuşmuyor brn de hiç sormadım açıkçası bebek ne zaman isterse gelir diye ☺️şahsi fikrim zayıf bebek candır kolay doğurursun 😃 ben de 3100 doğmuşum misss