SultanErva azracan20 bende şuan 36+5. Haftadayim benim de 2400 gr şuan doktorum biraz küçük dedi inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 🤲
azracan20 SultanErva doğumdan sonra güzelce gelişir canım hiç merak etme 3,5 yaşında oğlum var 40+2de doğdu ve 2885 gramdı 3 kilo bile değildi sonrasında emzirdim hep baya güzel gelişti ♥️ sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız 🥰🌸😘
kbrnrblt SultanErva doktorunuz perinatolojiye gitmenizi ya da 38. Hafta için doğum planlamaktan vs bahsetti mi
asya- Geçen hafta kontrole gittiğimizde 35+4 de 49cm 2600 gr demişti bubhafta gittim 36+5 de 48.2 cm 2540 gr dedi ben anlamadım ya yanlış ölçtü ya da olabilir mi böyle bir şey ya da sizce kilosu iyi mi
SultanErva asya- bende su azalma sıkıntısı da var şuan için bebek tam beslenemiyor o yüzden cuma sezeryana alabilir 37+1oluyoruz cuma günü o zaman son kilo ne olur bilmiyorum
Ecemsi Rmys-fFth ultrason kağıdına bak canım orda yazar benim doktorum söylüyor hep devlet takipliydim
SMZmiracle Zeynooooooo aa merak etdim neden ultrason yapilmiyor? Peki bebişin durumu ile ilgili nasil bilgi veriyorlar.? Ultrason olmadan
Zeynooooooo SMZmiracle her ay bir doktor yanina gidiyorum o küçük bir cihazla kalp atisini dinliyor daha sonra kan tahlili alib karnimi bir iple olcuyor bu kadar dogrusu bende cok merak ediyorum ve cokda endiseleniyprum
Cennet_kusum16 SmyEsciv peritanoloji bölümüne gidin ayrıntılı baksınlar neyden kaynaklandığını söylüyorlar. Ona göre biseyler yapabilirler.
Mardinbaby_ Zeynep-344 ultrasonda doktor bişey demediyse hic sıkmayın caninizi ben 22 haftadan sonra çok az hissettim