Gamzenur123 37+4 üz bizde Bebişimin kilosu 2800 az mı küçük olcak heralde dedi doktor 🤭 13 gün sonra doğuruyorum 4 Nisan da hayırlısıyla gelsin kuzular, gün yaklaştıkça korkuyorum 🥹🫶
orkide123p3t Mucize_24 tahmini 25 nisan normal doğumu bekleyeceğiz bakalım ne zaman gelicek güzel kızım :) 31 haftayken başgeliş pozisyonu aldı çok mutlu olmuştum 34 haftalığız şimdi 2500 kilo dedi doktor bakalım kaç kilo doğacak bebisim sağlıkla gelsin de
Nazli08 38+3 haftalığız bizde. Nisanı bekler İnşallah diye dua ediyorum, bu ay gelirse babası yanımızda olamayacak. İlk oğlum 40+6 da doğmuştu buda hayırlısıyla oyle olur inşallah 😀 Geçen haftaki kontrolde 2860gr di, 3kilo olmuştur her halde
Menisaa Busra-BD-2318 bende gebelik şekeri vardi bu bebeğin karın bölgesini şişirmis ve iri bı bebek normal doğum olmaz omuzdan çıkmaz dedi gün verdi 😥
meelooss Azra8Engin benimde karnımda sertleşme kasılmalar var ilk gebeliğim sancı tam olarak nasıl oluyor acaba bilmediğim için soruyorum yalancı sancı olarak mı geçiyor bunlar
Azra8Engin meelooss benimde ilk gebeligim. Bir anda kramp giriyor nefesin kesiliyor yoğun regl sancısının biraz daha yoğunu. Pozisyon değiştirince rahatliyorsun. Belli bir süre sonra tekrar başlayabiliyor tekrar pozisyon değiştirip rahatliyorsun. Ben sırf bu yüzden haftada 2 3 gün doguruyorum zannedip başlıyorum ağlamaya 😁
meelooss Azra8Engin valla bende aynı inşallah vaktinde gelirler birde bebeğimin kilosu düşük biraz karın çevresi geriden geliyormuş o yüzden de korkuyorum erken doğumdan
Azra8Engin meelooss amin inşallah. Kaç haftalık kaç kg? Ben geçen hafta gittiğimde 32+3 1500 gramdi. Benim de aynı geriden geliyor. Sizin?
meelooss Azra8Engin benimde 31+4 ken 1600 demişti doktorum minyon bir bebek olacak dedi karın çevresi küçükmüş ama üzüldüm inşallah diğer kontrolde kilo almış olur
merve_3807 Kelebekmisaliihayat bende 32 haftalık oldum bu hafta kontrolüm vardı bebek dönmüş dedi doktor hersey yolunda görünüyormuş mayıs 5 ile 15 arası dedi doktorum da ben o kadar beklemez diyorum ilk hamileliğimde 36 da doğum yaptım bence bu da öyle olacak çünkü karnım indi aşırı ağırım kramplar kasılmalar arada sırt ağrıları falan başladı yani düzensiz sancılar var
Kelebekmisaliihayat merve_3807 ben de yarın 32 hafta olacağım. Karnımda sertleşme var son birkaç gündür. Bebek dönüyor olabilir mi? Ayy ne güzel, her şey yolunda olması harika . Bebişinizi sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
merve_3807 Kelebekmisaliihayat sertleşme bende de oluyor ama döndüğünü ben kendim de anladim artık mide kısmına tepik atıyordu hıçkırmaya başladı o da kasık bölgemden hissediliyordu ve tabi ki poposu artık sağ göğüs tarafımdaydı 😊