Pinaryavuz 35+4 teyim bende. Salı günü 2400 dü. İki hafta gerilik var dedi ve yarın yine kontrole girecegım ve bebegın suyu azalmış. Büyük ihtimalle gün alacağım doğum için erken doğum 😏 dua edin bana kızlar
meelooss Azra8Engin benimde 31+4 ken 1600 demişti doktorum minyon bir bebek olacak dedi karın çevresi küçükmüş ama üzüldüm inşallah diğer kontrolde kilo almış olur
Azra8Engin meelooss inşallah. Bende 35. Haftada gideceğim. 10 gün var. İnşallah kilo almış olur. Korkutuyor bu durum beni
Zerda_arven Mucize_24 36+2 ilk gebeliğim kızım olcak programa göre 17 Nisan gozukuyor ama bilemiyorum tecrübem yok
Oztrksadiye Nefes alamıyorum zor yürüyorum onun dışında herşey yolunda halıları yıkamaya verdim pazarda koltukları yıkatcam mutfak için kadın gelcek diger işleride kendim yapıyorum yavaştan işlerimi halletsem kafam rahatlasa kendimi tamamen bebege odaklasam
Dusgezgincisi Srfclkkl aynı haftadayız ve benimde oğluşum o kadar uslu ki hiç üzmüyor beni sağ Salim alalım inşallah kucağımıza ❤️
Ruveydass Tugba-ikizler e Tugba-ikizler çift yumurta evet bir kız bir erkek suan 36 haftaligiz. 2.500 2400 daha da büyümez ocerde dedi doktor. 24.04 de sezaryen
Tugba-ikizler Ruveydass yarın bızde 36 haftalık oluyoruz kıloları 2200-2300 bızımde 25 nısanda doğum olacak ınsallah acele etmezlerse
Merversin Selam kızlar bana da sezeryan tarihi verildi 27 nisan benim de bebeğim minyon biraz 38 haftalık 3 kg