sukran0046 Mucize_24 35+3 teyiz benim yaramaz daha dönmemiş baya da hareketli ama sabırla dönmesini bekliyoruz ilk dogumum normaldi insallah buda normal olur sezaryan olmayı istemiyorum Rabbim hayırlısını versin yinede saglıkla sıhhatle kolay bir sekilde kucagımĵza almayı nasip etsin
sukran0046 Mucize_24 bana göre degildi o yüzden normal olmasını istiyorum sezaryan olanlar cogu pişman
Hazal966 Mucize_24 34+3 üz❤️ gün geçtikçe biraz daha zorlaşıyor tabi🥹 tekmeleri baya sallıyo benide 😀 henüz dönmedi bu hafta dönmesi için kanala hareketler yapacağım. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım dönecek mi😀 onun dışında herşey iyi çok şükür🙏🏼🌸 sağlıkla kucağımıza alalımm😇
Oztrksadiye 36+3 artık gelsin lütfen çok zorlanıyorum kızlar erken gelir dediler ama bunun keyfi yerinde gayette sakin pek hareketli degil ama ben bedenen çöktüm bel bacak kalça pert nefes alamıyorum dün gittim 3300 olmuş dahada kilo alırsa nasıl dogurcam
Tugba-ikizler Ruveydass Ruveydass masallah 🧿çift yumurta mı cınsıyetlerı ne kilo durumları ne acaba ay çok soru sordum ama🤭
Ruveydass Tugba-ikizler e Tugba-ikizler çift yumurta evet bir kız bir erkek suan 36 haftaligiz. 2.500 2400 daha da büyümez ocerde dedi doktor. 24.04 de sezaryen
Oznurkk Mucize_24 33+5 teyim. Doğum Nisan sonu olur sezaryen olacak ama hangi gün olur bilemiyorum. Ağrılarla boğuşuyorum. Her hafta yeni bir ağrı acı yükleniyor bünyeme. Şimdi bu haftada mide yanmalarım başladı.2. Ye hamileyim.ikisi de kız onun için çok eksik eşyam yok ablasından kalanları yıkadım bugün yavaştan hastane çantası hazırlamaya başlıyorum. Hem heyecanlı hem gerginim. Cok karmaşık duygulardayım. Zaman cok hızlı geçiyor bir sabah oluyor bir akşam ortası yok gibi -
Menisaa Mucize_24 normalde nisanın 11 i olarak gözüküyor doğumum ama haftaya sezeryan günü verildi Mart anneligine geçiş yaptım 😅
busduuk1914 Mucize_24 tam 35. Haftadayızzz 32den beri bas aşağı duruyor. Artık yormaya başladı bu bebik 😂 ödemler şişlikler alta kaçırmakar felfena 😂 tahmini doğum tarihimiz 24 Nisan ama küçük bey bekleyecek mi beklemeyecek mi bilemiyorum 😂
Merve_ceyhan0803 Mucize_24 bi aksilik olmazsa 24 Nisana gün aldık zorunlu sezeryan olucam rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
busduuk1914 Burcukk16 kolaylıkla sağlıkla alalım kucaklarımıza 😍 bakalım hangimiz daha önce doğuracağız 😂😂