Dml991 Sunaya istanbuldaysanız halkalı atakent acıbadem dr turgut aydına gidinlab çok iyi üstelik verdikleri giyat dışında bişeyde ödemedim her testi de kendileri yaptı biyerde yaptır getir demediler çok ilgililer en azından bi görüşme yapın ğcretsiz
Sunaya Dml991 ahh kuzumm çok teşekkür ederim ama izmirdeyim burda dr funda göde ye gidicem 4 kaybım var
Mervelouse Sunaya umarım iyi sonuçlar çıkar. Herşeye baktırıp yol almak çok daha doğru. Gerisi allahın takdiri artık 🙏
Gul616161 Dml991 ilk denemem bugün iğnemin 3. Günü cuma günü kontrole gideceğim. Gonalf 200 doz vuruldum. Eşimin sperm sayısı düşük olduğu için gidiyorum. Sizin sorun neydi kaç doz kullandınız
Nur_acikgozer Sunaya çoğu sağlık ocağında yapılmıyor devlettede bazı sonuçlar geç çıkıyor ben özelde yaptırdım hepsini
Nur_acikgozer Sunaya hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsınız inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Dml991 Gul616161 ben 275 vurdum. Mesela herkes kan sulanfırıcı da kullanıyordu başka ilaçlarda veriyorlar bizm dr öle değil 3ilaçla halletti
Gul616161 Dml991 banada 3 ilaç verdi. Biri gonalf biri cetrotide biride ovitrelle. İlk denemem. Bende adını çok duydum. Sizin sebebiniz neydi tüp bebek için