Sunaya Slm kızlar tüp bebek tedavisi için dr gittim yapılacak olan testler falan verdi bunların hepsini sağlık ocağı yaparmi siz nerde yaptınız biligi verin lütfen
Mavideniz26 Sunaya ben devlet hastanesinde yaptim rahim fillmini ozelde yaptim birde transfer oncesi bir kac test istediler acil diye ozelde yaptim ona gore ilaclari kulandim zaten
Mervelouse Sunaya merhaba, ben sağlık oçağında yaptırabildiğim bütün testleri orda yaptırdım, hepsini yapmadılar. Geri kalanları özelde yaptırmıştım. Eşim sperm testi için devlet hastanesine gitti. Hsg rahim filmini anestezili istediğim için özelde yaptırdım.
Sunaya Mavideniz26 bana ve eşime verdi test devlette nasıl yaptırdın hangi bölüme gittin cnm siperm testi ozelde yapcak eşim diyerleri devlette yapayım diyorum rahip filmi cektirdim
Mavideniz26 Sunaya kadin dogum doktoruna gittim bu testleri yapmam lazim dedim rica etsem yapar misiniz dedim saolsun hemen yapti valla, sperm testinide eşim devlete yapti bir kac test vardi onlarida ozelde yapti
papatyaolsun Mavideniz26 Sunaya canım hangi testleri yaptırmanı istediler hepsini yazabilir misin acaba