Dml991 Gul616161 aralıklarını böyle yapıyo mesela çok yumurta toplanırsa dondurabilir hemen transfer etmez sonraki ay transfer yapabilir
Gul616161 Dml991 tutsunda bu ay sonraki ay önemli değil. Siz ne zaman yaptırdınız peki ne kadara yaptırdınız
Dml991 Gul616161 aralıkta yaptırdım bn 40di ilaçları da okmeydanı deniz eczanesinden alın 15 bin olan ilaçları 13bine almıştm indirimli veriyo
Dml991 Gul616161 ne güEl yakınmışsınız ben beylikdüzünden iki vesait yapıyodum git gel uzun sürüyodu gonalf sanırım 3 kutu vermişti bi doz eksik kalmıştı 300lük bikutu daha almıştım
Nur_acikgozer Sunaya şuan hatırlamıyorum ama çok araştırdım birsuru hastaneye gidip fiyat bilgisi aldım en uygun yere yaptırmaya çalıştım tedavi testler ilaçlar tamamı 150 bin e yakın tuttu
Nur_acikgozer Sunaya siz tedaviyi nerde yaptırıyorsunuz bizim eşimde sıkıntı olduğu için genetik taraması da yapıldı emriyolara o yüzden bize çok ekstra ücret çıktı
Nur_acikgozer Sunaya hmm biz istanbul memorial de yaptırdık çok şükür ilk denemede tuttu şuan 10+4 üz Rabbım sizlerede nasip etsin inşallah
papatyaolsun Mavideniz26 Sunaya canım hangi testleri yaptırmanı istediler hepsini yazabilir misin acaba
Mavideniz26 papatyaolsun cok verdiler ya rahim fillm falan da vardi ama eşimde o bilgiler bende deil hatirlamiyorum ki bana ayri eşime ayri tesler yaptik,