BurcuY92 Nfs35 Ay hayırlısıyla inşallah, annemi bekliyorum yarın gelecek inşallah başka şehirden kızım da anneannesini bekliyor sanırım :)
Nfs35 BurcuY92 yaa ne güzel 3 jenerasyon bir arada desenize inşallah benim de annem yetişir çok dengesiz oldu kasılma ağrı sızı. Normalde 14 günüm var ama bakalım hayırlısı
_Hulya7106 Nfs35 bir sancıda kurtarsın rabbim bizi evlatlarımıza sağlıklı sekılde kavuşturup kucağımıza aldırsın inşallah bu hayırlı ayın hürmetine 🤲🏻🥰
BurcuY92 Nfs35 Belki erken de gelirdi ama ramazan olduğu için işte anca gelebiliyor. Bir de ben köydeyim eşimin mesleği dolayısıyla biraz da korkum var annem gelsin ki rahat edeyim :)
Nfs35 Demet-Eser evet sahiden öyle doğum sonrası korkacak tek şey uykusuzluk ve yorgunluk olabilir Allah’ın izniyle. Şuan bunlar zaten var üstüne bir sürü ağrı sancı ..
Demet-Eser Nfs35 aynen oyle vucut olarak rahatlicaz en azindan insllh dogumdan sonra suan hersey kısıtlı az iş bile yapsak anï kalksak kasik tan belden kalkamıyorum
3prenses1prens Nfs35 hareketleri baya sert olmaya başladı bir de bazen taş gibi oluyor karnim ama onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür
Nfs35 Hatice--- ben de normalden korkuyorum pozisyon vs uygun ama bu sancı ıkınma beni çık çık korkutuyor karar veremedim hala 🥹 tek olduğum için toparlanmam lazım hemen