Anonim17 Nfs35 ay bende sancım olsun bi an önce doğurayım diye bekliyorum bende sancısı açılması olanlara özeniyorum 😂
Nfs35 Anonim17 açılmam yok doktor minimum 1 haftası var gelecek haftayı da bekleyebilir dedi 😂 sadece evde yerlerde sürünüyorum ağrıdan 😂 en kötüsü bu sanırım
BurcuY92 Nfs35 Son 9, günlerdir sancıdan ayakta duramıyordum bugün hepsi bıçak gibi kesildi. Aşırı enerjik hissediyorum kendimi. Bakalım kızım ne zaman gelmeye karar verecek :)
Nfs35 Merveeeb ya belki beni yadırgarsın ama 😃 ban sancının ne olduğunu bilmiyorum benim için acı bu 😂 mesela doktor say diyor dk olarak bilmiyorum karnım bi sertleşiyor 2 saat ağrıyo şu an mesela öğlen 12 den beri aynı ağrı. Ama nst sonucum 60-80 arası düzensiz ağrılar en yüksek noktada da aynı acıyı çekiyorum 0 ken de aynı acı bilmiyorum ne yapacağımı
Nfs35 Nurouz Allah yardımcımız olsun çok zormuş annelik sağlıkla gelsin inşallah. Doktorum henüz 1-2 hafta var ultrasona göre,açıklık da 0 dedi bana ve beklediğini süreyi böyle ağrı acı kasılma ile geçirirsem sanırım mümkün değil normal yapamam
Nfs35 Nurouz Allah yardımcımız olsun çok zormuş annelik sağlıkla gelsin inşallah. Doktorum henüz 1-2 hafta var ultrasona göre,açıklık da 0 dedi bana ve beklediğini süreyi böyle ağrı acı kasılma ile geçirirsem sanırım mümkün değil normal yapamam
Tusac Nfs35 çok geçmiş olsun. Magnezyumu iki günde bir falan aldım ben son zamanlarda kasılmaları durduruyor diye. Bir de açıkcası kabızlığıma da iyi geldi benim. Doğuma kadar kullanın dediler mi size? bana doktor 10 adet suda karıştırılandan verdi önerilmiyor ama çok varsa kramp al madem dedi.
Nfs35 Tusac bana folik asiti 2.-3. Ayda bıraktırdığından beri ocean magnezyum ocean d vitamini ocean b vitamini prangam ve demir için maltofer verdi ben 6 aydır kullanıyorum bunları ilk defa duydum önerilmiyor dediğini 😱
Demet-Eser eliftuanahan inanin ki bsns diyorlar ki keygini cikar son gunlerin diye ayy diyorum biran once bitsin bu hamilelik cok zorlanıyorum artik gece gunduz uyku yok yatakta dinlemiyorum evin içinde yüruyemiyorum bile bel agrisindan
Tusac Nfs35 magnezyum için bana öyle dedi doktor. Diğer vitaminler için bi sıkıntı yok. Normal doğum olacak bir de Almanyadayım ben bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ mesela demir ilacı yazmadılar bana hiç burda isticem bi sonrakine bakalım ne diyecek.
Nurouz Nfs35 kolaylıkla geçer inşallah sizinde kasılmalar rahmi hazırlıyor açıklık olmasını sağlıyor son zaman da faydası olucaktir belkide size kolay bir dogumunuz olsun inşallah en kisasindan
Nfs35 neseli96- durumumuzu özetlemişsin bacım 😂 bugün nst 80 lerde dans ederken doktora ben yapamayacak galiba bu karnımda yaşasın dedim 😂 yalancı sancısı buysa doğum sancısı nasıldır acaba
Nfs35 ilkgozagrim__ enfeksiyon işini bence erteleme bana bir fitil bir toz birkaç da krem önerdi tek yaptığım fitil . O kadar canım yandı ki kalkıp 10 dk sonra sildim peçeteyle hepsini 😂 keşke kremi sürüp tozu içseydim. Erken doğum riskinden tut bebeğe bulaşabilen hastalıklara kadar etkiliymiş. Özel takipli misin devlet mi bilmiyorum ama kesinlikle görüş ve benim gibi sorumsuz olma 😀
ilkgozagrim__ Nfs35 canım devlet takipliyim ama özledeki doktorum 3-4 ay önce antibiyotik ve fitil yazdı fitili 1 kere kullandım zaten içerisinde 2 tane vardı 1 tane kaldı onu bugün kullanayım işe yarar mı ki
Demet-Eser Tam bir haftam var yatış icin bu Çarşamba muaneye gideceğim eger acil bir durum olmazsa beklicez hayırlısı ile hersey tamam cantamiz hazır beklemekteyiz 💞
BurcuY92 Nfs35 Ay hayırlısıyla inşallah, annemi bekliyorum yarın gelecek inşallah başka şehirden kızım da anneannesini bekliyor sanırım :)
Nfs35 Demet-Eser evet sahiden öyle doğum sonrası korkacak tek şey uykusuzluk ve yorgunluk olabilir Allah’ın izniyle. Şuan bunlar zaten var üstüne bir sürü ağrı sancı ..
eliftuanahan Demet-Eser bu ikinci hamileliğim gerçekten çok zor geçiyo hareketlerm kısıtlandı uyku sıfır dinlenemiyorum bel ağrısı ağırlık faln Rabbim yardımcımız olsun inşallah ☺️