Nfs35 Hatice--- ben de normalden korkuyorum pozisyon vs uygun ama bu sancı ıkınma beni çık çık korkutuyor karar veremedim hala 🥹 tek olduğum için toparlanmam lazım hemen
Hatice--- Nfs35 kesinlikle normal doğum kendinizi o şekilde ikna edin 2. Sezaryen olacak benim denendi onaylandı yani 😄
ilkgozagrim__ Nfs35 canım devlet takipliyim ama özledeki doktorum 3-4 ay önce antibiyotik ve fitil yazdı fitili 1 kere kullandım zaten içerisinde 2 tane vardı 1 tane kaldı onu bugün kullanayım işe yarar mı ki
Nfs35 ilkgozagrim__ fitilin prospektüsünde 1 gece kullan 2 gece kullanma 3. Gece kulllan yazıyor bence bir danış canım dozunu belirleme kafana göre ❤️
eliftuanahan Demet-Eser bu ikinci hamileliğim gerçekten çok zor geçiyo hareketlerm kısıtlandı uyku sıfır dinlenemiyorum bel ağrısı ağırlık faln Rabbim yardımcımız olsun inşallah ☺️
Nfs35 eliftuanahan yaaaaa ikinci gebelikler doğumlar daha kolay ve kısa sürer diye duymuştum damak ki yine kandırılmışız 😀
3prenses1prens Nfs35 hareketleri baya sert olmaya başladı bir de bazen taş gibi oluyor karnim ama onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür
Nfs35 3prenses1prens 3prenses1prens O taş gibi olmasına siz mi bir çözüm geliştirdiniz yoksa kısa süreli olup geçiyor mu
ilkgozagrim__ Nfs35 normalde 3 günde bir atılması gerekiyor ama ben 1 tane atmıştım bırakmıştım zaten 2 tane vardı 1 tane kaldı
3prenses1prens Nfs35 yok bir süre kendi oluyor sonra normale dönüyor büyük ihtimalle yorulunca olup dinlenince geçiyor
Tusac Nfs35 magnezyum için bana öyle dedi doktor. Diğer vitaminler için bi sıkıntı yok. Normal doğum olacak bir de Almanyadayım ben bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ mesela demir ilacı yazmadılar bana hiç burda isticem bi sonrakine bakalım ne diyecek.
Nfs35 Tusac belki de kan değerlerinde eksikliğini görmemiştir. Ama bebek çoğunlukla kansızlık yapıyor