Gozde-38 Minik-bebek hiç düşünme salavat getir bol elini karnına koy rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Gul616161 hkt934 bna 2 kutu gonalf 3 kutu cetrotidr verdi eğer ilave isterse senden rica ederiiö. Bugün acil almam gerekti ilaçları 🙏
Minik-bebek Yetilk merakla bekliyorum transfer olalı 1 gün oldu 7ci gün yapmaya başlarım meraktan herhalde 🤣🤣🤣 6 gün boyunca ya tümden negatifi gösterecek yada tümden pozitifi 🤣🤣🤣
baharmom35 hkt934 Allah razı olsun canım Allah kabul etsin ne güzel inşallah ihtiyaç sahibine ulaşır soğuk zincir olduğu için istanbuldan birine vermelisin
hkt934 baharmom35 sağol canım cümlemizden ☺️ evet max 1 saatlik bir mesafe olması lazım onu da zaten buz kalıpları ve termos çantayla alınmalı bende eczaneden eve o şekilde getirdim
Yetilk Minik-bebek hayırlısı bakalım ben kan testi gününe kadar yapmayı düşünmüyorum.( dayanabilirsem tabi 🤪😄)
Munevver_bozdogan Mavideniz26 güzel geçti canım çok şükür şimdi evdeyim dinleniyorum On gün sonra da test yapacağım bakalım inşallah pozitif görürüm ❤️🙏🏻
Mavideniz26 Munevver_bozdogan uzan canim bol bol saglikli beslen.insallah tutunucak oyle hisset oyle olacak allahin izniyle🤲🐣
Minik-bebek Yetilk imkansız ben dayanamam şimdiden yapsam dahil çıkmaz yalancı pozitif çıkacağını biliyorum