Dilan3462 Zeyna_12 yok ben özel gittiğim tahmini olarak söyledi kimis kız çocuk erken gelir diyorlar bekleyip göreceğiz😊
Nazlicn Dilan3462 🤣🤣 Kızım olmasaydı 3 arkadaşım sırada bekliyordu sırf kızı olursa koymak için o derece o yüzden saklı kalsın özelden söylerim sana 🤣🤣
alisamomm Zeyna_12 cinsiyeti kız 🥰♥️ ismi de Vera olacak inşallah ama veranın yanına bir isim daha arıyoruz aklımıza yatan Asel Vera ama emin değiliz 😄
Bestee95 Zeyna_12 Ağustos sonu gözüküyor şuanlık doğum tahmini🌸 cinsiyeti henüz öğrenemedim malesef hayırlısı olsun hepimiz hakkında sağlıkla doğsunlar 🥰
Dilara_0 Zeyna_12 18+6 dan selamlar oğlum olacak yeniden ilk bebeğim de erkekdi adı Ali Kaan. Bunda daha isim kararlastırmadık önerilere açığız 😘❤️
Beybitooo Dilara_0 oğlusunuzun huyları nasıl😂 bizde 19+5 Bozok Kaan düşünüyoruz tavsiye ediyor musunuz Kaan ismini çevremizde hiç yok bende isim enerjisine çok inanıyorum 🥰
Haticeakgul Zeyna_12 bizde ağustosun ilk haftası 🩷ikinci prensesimle kavuşuyoruz Ablasının ismi Nermin zümra İkinci numara kardelen bakalım hayırlısıyla alırız kucağımıza sağlıkla 💓
Sedakara Zeyna_12 16 haftaligim ilçede oturuyorum ben burdaki doktorum perinatoloji bolumune yonlendirdi. Merkezdeki hastaneye arayıp randevu almaya çalışıyorum hala 23 24 haftaliga kadr ayrıntılı sonms smdiden almaya çalışıyorum ama hala randevu bulamadm.
02yenianne24 Doğumdan korkan var mı? Sezaryen olacağım kesinleşti fakat hala korkuyorum sezaryenden bile ilk bebeğim 16 haftalık haftalar geçtikçe daha çok korkuyorum beni neyin beklediğini bilmiyorum 🤷♀️🥹
Beybitooo 02yenianne24 korkacak hiç bişey yok 3.sezaryenimi olcam hamilelik boyunca olan en kolay şey doğumdu eğer korkarak girersen zor geçer rahat ol rahat rahat çıkarsın
Rumoss Zeyna_12 doktor emin olmasa da kız gibi dedi😂bir kızım var adı Erva ♥️Eğer cinsiyetimiz doğruysa Ervayla uyumlu olsun diye Zümra, yada Yüsra düşünüyoruz🥰🌸Sağlıkla gelsin tüm bebişler 🤲