Dilan3462 Zeyna_12 yok ben özel gittiğim tahmini olarak söyledi kimis kız çocuk erken gelir diyorlar bekleyip göreceğiz😊
Zeyna_12 Sedakara yapma yapma bna da 12 de erkek büyük ihtimalle dedi 16 da kız çıktı %80 başka doktora da gittim o da kız dedi
Nazlicn Zeyna_12 16. Hafta da öğrendim 16+3 deyiz şuan . Kumsal olacak kızım 🌼 2. İsim i söyleyemiyorum Türkiye’de 3-4 kişide var bu isim o yüzden saklı kalsın istiyorum 🤗🤗🤗
Nazlicn Dilan3462 🤣🤣 Kızım olmasaydı 3 arkadaşım sırada bekliyordu sırf kızı olursa koymak için o derece o yüzden saklı kalsın özelden söylerim sana 🤣🤣
alisamomm Zeyna_12 cinsiyeti kız 🥰♥️ ismi de Vera olacak inşallah ama veranın yanına bir isim daha arıyoruz aklımıza yatan Asel Vera ama emin değiliz 😄
Bestee95 Zeyna_12 Ağustos sonu gözüküyor şuanlık doğum tahmini🌸 cinsiyeti henüz öğrenemedim malesef hayırlısı olsun hepimiz hakkında sağlıkla doğsunlar 🥰
Dilara_0 Zeyna_12 18+6 dan selamlar oğlum olacak yeniden ilk bebeğim de erkekdi adı Ali Kaan. Bunda daha isim kararlastırmadık önerilere açığız 😘❤️
Beybitooo Dilara_0 oğlusunuzun huyları nasıl😂 bizde 19+5 Bozok Kaan düşünüyoruz tavsiye ediyor musunuz Kaan ismini çevremizde hiç yok bende isim enerjisine çok inanıyorum 🥰
Haticeakgul Zeyna_12 bizde ağustosun ilk haftası 🩷ikinci prensesimle kavuşuyoruz Ablasının ismi Nermin zümra İkinci numara kardelen bakalım hayırlısıyla alırız kucağımıza sağlıkla 💓