Ysmnpmk baharmom35 😂😂🤭🤭30una kadar beklicez bakalım inşallah güzel herşey 🤲 ilk transferimde hiç belirti vs bişey yoktu bakalım bunda neler olcak
Ysmnpmk baharmom35 ayyy hadi güzel geçer güzel haberler alirsin sende kendimden sonra senin haberini beklicez 😀🤭
Ysmnpmk Aabbccc yok canım zaten belirti bendede olmuyor yeni evlendigim sene gebe kaldığımda bile 1.5 aylıktı haberim yoktu adetim çok gecikti diye öğrenmiştim🤭🤭inşallah gebeliklerim hep öyle rahat geçer
Ysmnpmk Aabbccc söyledim canım biraz daha kullan baktın dayanamiyosun mecburi yazarız dedi ama tercihimiz kalçadan dedi
Aabbccc Ysmnpmk ya gerçekten mi bana niye verdiler anlamadım😂 murat hoca kabul etti hemşireler etmedi🙂kullan bakalım ne yapacaksin😑
Ysmnpmk Aabbccc kilodan dolayida olabilir canım ☺️😀benim baya kilom var çünkü boyumda var ama ister istemez kilo sorun yaratıyor
Canan-06 Nurcann111 ay maaşallah rabbim isteyen herkese nasip nasip etsin sağ salim kucağinıza alırsnz inşallah verdinizmi kan
Ysmnpmk Aabbccc evet hemşire vurdu canım bide ben iğneyi oda sıcaklığında saklıyorum dolaba konmuyor dimi sen nerde tutuyosun