Ysmnpmk Aabbccc yok canım zaten belirti bendede olmuyor yeni evlendigim sene gebe kaldığımda bile 1.5 aylıktı haberim yoktu adetim çok gecikti diye öğrenmiştim🤭🤭inşallah gebeliklerim hep öyle rahat geçer
Aabbccc Ysmnpmk ya gerçekten mi bana niye verdiler anlamadım😂 murat hoca kabul etti hemşireler etmedi🙂kullan bakalım ne yapacaksin😑
Ysmnpmk Aabbccc kilodan dolayida olabilir canım ☺️😀benim baya kilom var çünkü boyumda var ama ister istemez kilo sorun yaratıyor
Canan-06 Nurcann111 ay maaşallah rabbim isteyen herkese nasip nasip etsin sağ salim kucağinıza alırsnz inşallah verdinizmi kan
Ysmnpmk Aabbccc evet hemşire vurdu canım bide ben iğneyi oda sıcaklığında saklıyorum dolaba konmuyor dimi sen nerde tutuyosun
Aabbccc Ysmnpmk evet banafa orda ilkini hemşire vurdu bugün rapor çıkardım kendime 24 nisana kadar vuracam hayır buzdolabına koymuyorum balkona koyuyorum serin yerde 🙂
Aabbccc Ysmnpmk yok hayır murat hoca 24 nisana kadar kullanmamı söyledi progestan iğneleri de 10 Nisan a kadar 🙂
Munevver_bozdogan baharmom35 senin de çok güzel geçecek inanıyorum hatta bir bakmışsın ikiz olmuş seninki 🙈🙊 ayyyy bu test günü de gelmez şimdiden sıkıldım 😂 1 hafta rapor aldım evdeyim
Munevver_bozdogan baharmom35 senin de çok güzel geçecek inanıyorum hatta bir bakmışsın ikiz olmuş seninki 🙈🙊 ayyyy bu test günü de gelmez şimdiden sıkıldım 😂 1 hafta rapor aldım evdeyim
baharmom35 Munevver_bozdogan ayy ne güzel söyledin ikiz tek Allah nasıl nasip etmişse sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah 🤲 eee 1 haftalık rapor sonra işe mi döneceksin