Ysmnpmk Munevver_bozdogan ayy bende birazdan cikicam ama kalbimde yerinden çıkıyor 🥹🥹inşallah herşey güzel geçer 🤲🩷
baharmom35 Munevver_bozdogan Ysmnpmk bende heyecan yaptım bi yandan da duygulandım anın tadını çıkarın foto video çekin anı olsun veeee bu süreci bir daha kardeş yapmak için yaşayalım inşallah🤲
Munevver_bozdogan Ysmnpmk inşallah canım birbirimize dua edelim çıkınca mutlaka yaz bana haberdar et 😊
Arasmom_ Nurcann111 tebrik ederim allah kucağınıza da almayı nasip etsin 13 yılın emeği zayi olmasın kendim kadar mutlu oldum Lütfen çok dillendirmeyin bi süre 🤲🏼❤️
Nurcann111 @Ysmnpmk @Munevver_bozdogan haydi kizlar dua ede ede eve gidiyorum transferden sonra elinizi karniniza koyun konuşun onunla bag kurun 🩷🩷
baharmom35 Munevver_bozdogan canım benim bugün dualarım da olacaksın sende rabbi yesir oku dua et kendine rahat ol panik yapma ben inanıyorum olacak bu sefer pozitif görücez ikimiz de 🤲❤️
Munevver_bozdogan Ysmnpmk Aabbccc baharmom35 Kızlar şükür iyi geçti herşey yolunda elimi karnıma koyup sürekli konuşuyorum şimdiden. Ve son dakika 2 emriyo koydurmaya karar verdim 🙈🙈 ikiz istemiyorum ama hemşire çok güzel konuştu ikna etti ikisi de çok kaliteli bazen biri tutuyor bazen biri tutmuyor dedi eşimde 2 koyalım deyince son dakika 2 dedim 🙊
Munevver_bozdogan baharmom35 çok teşekkür ederim canım güzel geçti ben 2 emriyo koydurdum son dakika karar verdim bakalım inşallah biri tutar en azından 🙏🏻🙊
Ysmnpmk baharmom35 amin inşallah 🤲🩷🥹bilekligimi bile çektim🤭😂hatıra kalır bana hastaneden 🤭inşallah güzel sonuçlar alırız da rabbim geçmiş günlerimizi unutturur🤲🥹
baharmom35 Ysmnpmk bu günden sonra da herşeyi not al bende burada gördüm işte 3. Gün kasılma 5.gün leke 7.gün halsizlik bilmem ne yani bu tarz şeyleri de not al bizler sorunca cvo verirsin😂
Munevver_bozdogan Ysmnpmk çok geçmiş olsun ikimize beraber mutlu haber verelim birbirimize inşallah 🙏🏻 sen kaç emriyo koydurdun canım ben 2 tane koydurdum
Aabbccc Munevver_bozdogan hadi hayırlısı olsun inşallah ya 🙂🌸hangi kalitedeydi canım 🙂Allah kucağına daa almayı nasip etsin inşallah 😘
baharmom35 Munevver_bozdogan yaaa inanmıyorum nasıl güzel olmuş 2 tane bence de iyiki 2 oldu yaaa keşke benim de 2 olsa 🤲
baharmom35 Munevver_bozdogan Ysmnpmk benım 15 gün sonra transfer cokkk heyecanlıyım sizin oldu bekleme süreci başlayacak sizin sonuç öğrenmede benim transfer inşallah benim de son dk 2 embriyo olur
Ysmnpmk Munevver_bozdogan benim 1 tane embriyom vardı canım o transfer edildi 2 tane olsaydida koymazdi 35 yaş altına 2 embriyo koymuyor 😕
Ysmnpmk Aabbccc doktor baya olumlu güzel konuştu canım bakalım artık sonucu güzel olur inşallah🤲 daha ilaç için gelmediler kalçadan olan progestani değiştirmelerini istedim çünkü kalcamda beze yaptı