Mrsselvinaz Nurcann111 Allahım gönlünüzden geçeni nasip etsin.Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlat nasip etsin.🌹
Nurcann111 Ysmnpmk dualarimdasiniz rabbim saglikla sihatle kavustursun evlatlariniza bende geldim kan verdim bekliyorum🤗🤗
baharmom35 Munevver_bozdogan canım benim bugün dualarım da olacaksın sende rabbi yesir oku dua et kendine rahat ol panik yapma ben inanıyorum olacak bu sefer pozitif görücez ikimiz de 🤲❤️
baharmom35 Munevver_bozdogan Ysmnpmk bende heyecan yaptım bi yandan da duygulandım anın tadını çıkarın foto video çekin anı olsun veeee bu süreci bir daha kardeş yapmak için yaşayalım inşallah🤲
Ysmnpmk Munevver_bozdogan ayy bende birazdan cikicam ama kalbimde yerinden çıkıyor 🥹🥹inşallah herşey güzel geçer 🤲🩷
Munevver_bozdogan Ysmnpmk inşallah canım birbirimize dua edelim çıkınca mutlaka yaz bana haberdar et 😊
Arasmom_ Nurcann111 tebrik ederim allah kucağınıza da almayı nasip etsin 13 yılın emeği zayi olmasın kendim kadar mutlu oldum Lütfen çok dillendirmeyin bi süre 🤲🏼❤️
Nurcann111 @Ysmnpmk @Munevver_bozdogan haydi kizlar dua ede ede eve gidiyorum transferden sonra elinizi karniniza koyun konuşun onunla bag kurun 🩷🩷