baharmom35 Aabbccc bende dostinex kullandım 1 e düştü öyle bir değer ki hemen yükseldi şimdi kafama takıldı senin kaç ken troid ilacı verdiyse 1 e düştü benim 2.62 acaba söylesem mi doktoruma tüp bebek için sıkıntılı bir değer olur mu
Aabbccc baharmom35 ben zaten troit hastasıyım canım o yüzden gebelik planldagimdan beri hep kullanıyordum 2.62 kötü bir değer değil ama yinede endokrine görün bence canım
Munevver_bozdogan Aabbccc ben 6. Yada 7.gün test yapmayı düşünüyorum 🙈🙈 meraktan öleceğim çoğu kişinin 7.gün silik çıkmışşş
Munevver_bozdogan Aabbccc ilk 3 günde tutunma oluyormuş zaten canım baya araştırdım. Kana karışması 6 günü buluyormuş hatta 1 doktor dinledim 7.günü idrar testinde çıkabiliyor diyor
Aabbccc Munevver_bozdogan evet doğru orası benim mesela özellikle dikkat etmiştim 4.ve 5.gun kasık ağrım ve bel ağrım olmuştu farklı bir şekilde içimden acaba tuttu mu diye düşünürken bir yanımda yok tutmadı bence diyordu ama demekki o gün tutmuş çok şükür öyle ağrı hissettim 🙂
Munevver_bozdogan Aabbccc canım ya dünden beri idrar rengim koyu kırmızı kafama takıldı sende de öyle oldu mu kan gibi turuncu kırmızı karışımı
Lina_alya_aras Nurcann111 bende şu anda transfer yaptırdım siz neler yaptınız ve yattiniz mı acaba 2 günüm
Nurcann111 Lina_alya_aras ben hic yatmadim .. ilk gün haricinde.. ev temizligine yemegime kadar yaptim.. hatta hergun disariya bile ciktim… Tutacagindan umudum bile kalmamisti ama tutundu…
Aabbccc Munevver_bozdogan aaa neden ki canım enfeksiyon falan mı oluştu acaba transfer öncesi enfeksiyon olmaması için ilaç vermedi mi sana bende öyle bir şey olmadı çok şükür canım bol bol su iç ama geçmezse hemsireni ara sor
Nurcann111 Lina_alya_aras sadece transferden once ve sonra avokado cok tükettim birde duş almadim hiç
Lina_alya_aras Merhabalar benimde transferimin 3. Günü siz neler yaptınız karın ve bel ağrınız oldumu
baharmom35 Lina_alya_aras ben ilk transferimde doktorum ağır iş yapma sonrasında rutin hayatına dön demişti ağır kaldırma yükseğe doğrulma çok eğilip kalkma onunn dışında da bence ful yatma yürüyüş de yap
Aabbccc Nurcann111 bende çok avokado tükettim canım Transfer öncesi ve transfer sırasında ama mide bulantılarım başladı asla yiyemedim tiksindim avokado dan🙂
Lina_alya_aras Çok sabırsızlanıyorum bir an önce günü gelsede test yapsam diyorum birde sizde de aşırı derecede karında şişlik gaz oldu mu
baharmom35 Lina_alya_aras gaz bende muazzam oldu ama fitilden sanırım aşırı gaz olmuştu ilaçları bırakınca geçti