Aabbccc baharmom35 duydum canım çok şükür ama Çarşamba yine gidecem haftaya troit değerlerim yüksek 😑
Aabbccc Munevver_bozdogan inşallah tutunmuŞ gözüyle bak sen🙂ooooo sen daha çok yenisin canım acıyı gut gide daha fazla hissedeceksin bana ne diyorsun ben senden ne kadar önce başladım ve günde 3 iğne kullanıyorum 🙂😘
baharmom35 Aabbccc ayyy canım inşallah inşallah hamiş kelimesi bile içimi kıpırdattı bu mübarek günlerde tek duam o🤲
baharmom35 Aabbccc kaç çıktı tiroidin ya benim 2.62 prolaktin de 22 umarım yükselmez de bana bu bile yüksek geldi sonuçta hormon bunlar
Aabbccc baharmom35 inşallah canım benim rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde herşeyin hayırlısıni dile Allah’tan canım🙏😘
Aabbccc baharmom35 benim gebelik öncesi 2 nin altiydi 4 haftalıkken baktirdigimda 4.5 tü ilacimin dozunu yuksellti ama haftaya tekrardan gidecem doktora canım
baharmom35 Aabbccc bende dostinex kullandım 1 e düştü öyle bir değer ki hemen yükseldi şimdi kafama takıldı senin kaç ken troid ilacı verdiyse 1 e düştü benim 2.62 acaba söylesem mi doktoruma tüp bebek için sıkıntılı bir değer olur mu
Aabbccc baharmom35 ben zaten troit hastasıyım canım o yüzden gebelik planldagimdan beri hep kullanıyordum 2.62 kötü bir değer değil ama yinede endokrine görün bence canım
Munevver_bozdogan Aabbccc ben 6. Yada 7.gün test yapmayı düşünüyorum 🙈🙈 meraktan öleceğim çoğu kişinin 7.gün silik çıkmışşş
Munevver_bozdogan Aabbccc ilk 3 günde tutunma oluyormuş zaten canım baya araştırdım. Kana karışması 6 günü buluyormuş hatta 1 doktor dinledim 7.günü idrar testinde çıkabiliyor diyor