Bahar1802 Klbk16 merhaba evet sezaryen olacağım 38.haftanın sonuna gün verdi ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi dedi
Bahar1802 Berraaak Merhaba hastane sürecinde hastane ne gibi olanaklar sunuyor acaba bilginiz var mı? Örn. Süt pompası kullanımı Pişik kremi vs veren hastaneler var bu hastanede de var mı? Çıkış yaparken ek bir ücret talep edildi mi?
Berraaak Bahar1802 yok maalesef o şekilde bişey vermiyorlar ek ücret konusunda bilgim yok benim özel sağlık sigortam vardı ücret ödemedim
Klbk16 Berraaak ay çok iyi olur aslında instagramdan konuşsak eşim memur tayinimiz buraya çıktı ben burayı bilmiyorum tanıdığım kimse yok erson hocayla alakalı nasıl dogum yaptırıyor nasıl süreç ilerliyor kimseden öğrenemedim haliyle tedirginim
Sedadvc Klbk16 Ben Orhan ataserde takipliyim. Çok memnunum. İlgili bir doktor ve muyaneleri uzun oluyor. Hemen göndermiyor.
Berraaak Bahar1802 tabii evet çok memnun kaldım hamilelik sürecimde doğum sürecim de çok memnunum hatta oğlumu hala oraya götürüyorum İstanbul’a taşınmamıza rağmen :)
Bahar1802 Berraaak teşekkür ederim cvp verdiğiniz için doktorumdan ben de çok memnunum ama iş sadece doktorla bitmiyor malum. Söyledikleriniz içimi daha da rahatlattı. Nasipse 3 mayısta ben de doğuma gidiyorum ☺️
Berraaak Bahar1802 ayy çok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah, dediğim gibi hiç stres yapmayın korkmayın anı yaşayın gerçekten güzel geçiyor siz ne kadar mental olarak iyi olursanız bedeninizde bebeğiniz de o kadar iyi olacak 🩷
Bahar1802 Irmak-annesiii18 merhaba çok geç gördüm kusura bakmayın Çorlu vatan hastanesinde yaptım doğumu doktorum Erson Aksu çok memnun kaldım