Hamispd Merhaba kızlar. Ben normalde istanbulda yaşıyorum fakat eşimin işi dolayısıyla Tekirdağ kırklareli tarafında doğum yapacağım inşaAllah. Çorludaki vatan hastanesinde semra hanımı duyduk. Ilk muayene iyi geçti sıcakkanlı biri. Kendisinde muayene olup doğum yapan var mı? Bebişin 28 haftalık
Ilkaymom Semra hamına muayene olmuştum hamilelik öncesi, gerçekten çok tatlı biri. Ama çevremdekiler pek memnun değil ilgi konusunda. Deneyim ve tecrübe olarak Sedat Tomruk veya Orhan beyi tercih edebilirsiniz. Ben Sedat beye gidiyorum
Berraaak Ben Erson bey de doğum yaptım hem çok ilgili hemde davranış ve konuşma tarzıyla rahatlatan komik biri doğum süreci çok güzel geçti sayesinde gönülden tavsiye ederim
Bahar1802 Berraaak merhaba ben de Erson beye gidiyorum muayene için 3 mayısta da doğum yapacağım inşallah. Siz ne zaman doğum yaptınız acaba? Merak ettiğim birkaç şey var yakın zamanda bu hastanede doğum yapan birini arıyordum ☺️
Klbk16 Berraaak merhaba bende erson hocada dogum yapıcam mayıs sonu sezeryan düşünüyorum spinal yapıyorum dedi siz normal dogummu yaptınız nasıldı süreç öğrenmek istiyorum benımde ilk gebeliğim korkuyorum açıkcası birazda panik var🥰
Klbk16 Bahar1802 Merhaba sezeryan mı olcaksınız bende 34 haftalığım hocamız ne zamana gün veriyor acaba kız bebişim olcak benim de 38 den sonra alıyorlar diyor ama erson hoca acaba kaç haftalıkken ameliyatı yapıyor onu merak edıyorum
Berraaak Klbk16 bana 38 haftadan sonra alabileceğini söyledi ben 38+4te doğum yaptım o tarihte istediğim için 😅
Bahar1802 Klbk16 merhaba evet sezaryen olacağım 38.haftanın sonuna gün verdi ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi dedi
Klbk16 Berraaak panik atak var normaldede ilaç kullanıyordum genel anestezi yapar mı acaba yada spinal de böyle sakinleştirici falan verir mi bilmiyorum spinal ne kadar sürdü birde baş ağrısı filan oldumu cnm kaç gün kaldın hastanede
Bahar1802 Berraaak Merhaba hastane sürecinde hastane ne gibi olanaklar sunuyor acaba bilginiz var mı? Örn. Süt pompası kullanımı Pişik kremi vs veren hastaneler var bu hastanede de var mı? Çıkış yaparken ek bir ücret talep edildi mi?
Klbk16 Berraaak bende eşimin doğum tarihini istiyorum 1 haziran 39 haftalık oluyorum ama seçebiliyoz mu ki öyle tarih 🥰 birde ameliyatı saat kaçta yapıyor sabahmı acaba hakkınızı helal edin soru yağmuruna tuttum 🙏🌺
Berraaak Klbk16 yok Estağfirullah ne demek🥰 şimdi genel yapar mı bilmiyorum ben de aşırı korkuyordum ve stresliydim tabi panik atak farklı bir konu ama konuşursanız belki o şekilde yapar bilemiyorum ben 1 gece kaldım hastanede hiç baş bel ağrım olmadı çok şükür rahat olun sürekli ağrı kesici serum takıyorlar zaten saat 8e randevu vermişti 8.30 gibi doğuma alındım ertesi gün bebek kaka yaparsa eğer çıkarıyorlar canım günü de evet seçebiliyorsunuz ama 1 Haziran cumartesi olduğu için gün verir mi bilemedim sormak lazım
Berraaak Klbk16 3-4 gibi ayağa kaldırdılar beni başınızı eğmeyin mutlaka yürüyünce ağrınız da hafifliyor ben çok rahat geçirdim hastane de hemşireler de doktorum da gönülden tavsiye ederim çok güzel ve rahat geçti doğumum inşallah sizde rahatlıkla ağrısız doğum yapın inşallah yanınıza sade kahve alın için mutlaka baş ağrısı yaşamadım içtim sürekli ama iyi geliyor diye duymuştum daha fazla sormak istediğiniz varsa İnstagram üzerinden anlatabilirim buraya pek bakamıyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Klbk16 Berraaak ay çok iyi olur aslında instagramdan konuşsak eşim memur tayinimiz buraya çıktı ben burayı bilmiyorum tanıdığım kimse yok erson hocayla alakalı nasıl dogum yaptırıyor nasıl süreç ilerliyor kimseden öğrenemedim haliyle tedirginim
Berraaak Bahar1802 yok maalesef o şekilde bişey vermiyorlar ek ücret konusunda bilgim yok benim özel sağlık sigortam vardı ücret ödemedim