Bilibon Sizin oralarda fiyatlar iyiymis istanbul da sadece sezeryan doguma 40 bin lira istedi dogum paketini henuz sormadim 😂
Selensse Bilibon hangi hastane acaba ben normalde İstanbulluyum da buraya evlendim memlekette yapmayı bile düşündüm ama zor olur dşye vazgeçtim
Selensse esraauznts benim altı ay olucak yani gittiğimde şu an 20+6 yım yeni gittim ben doktora . Zam alıe diye korkuyorum ne zamandır almadı ama İmperial de düşünüyorum kafam çok karışık. Doktor da Aynur söğüt var yıldızlıda pakete dahil
Bilibon Selensse bahcelievler medicalpark dan fiyat aldim dogum 35 epidiral yada spinal istersen arti 5000 dedi yani 40 bin muayenede 1800 du dedigim dr da burda 15 bin giyat aldigim yet siradan bi hastane fiyatlar aldi basini gitti
Selensse esraauznts şunu merak ediyorum ben doğum türünde çok kararsızım normal istesem sonradan çok sancı çekersem sezeryan da isteyebilirim doktor yanında duruyor mu acaba o hastanede nasıl oluyor bildiklerini anlatır mısın 🫶
Selensse esraauznts Aynur hanıma gidince telefon numarasını verip istediğiniz zaman soru sorabiliyor musunuz acaba benim şu an ki doktorum o şekilde de bu da öyle mi
esraauznts Selensse yaaa şöyleee biz bunları konuşmadık geçen sorduğumda doğum şeklimiz nasıl olacak diye ona bebek karar verecek demişti. Ama her bebek farklı bebeğinizin durumuna göre söylüyor bunu. Benim bebeğimin gidişatına göre Şuan belli değil. Doktorum normal taraftarı olan bi doktor ama onu söyleyeyim. Ama hiç bi özelde zorlamazlar normal diye yapamıyosan ameliyat olursun zorlamazlar bence özelin avantajı o zaten
Turuncuk Selensse merhaba Ben Mersin’de ikamet ediyorum buradaki medikal Park’a gidiyorum daha hamileliğimin başında yaptırdım doğum paketimi ağustos ayıdı 35.000 TL ödedim bir arkadaşım için sordum yeni yakın 55.000 TL’ye çıkmıştı
Selensse Turuncuk baya zam gelmiş sen iyi yapmışsın cidden . Bana da otuz dediler ama ben altıncı ayımdan gidicem yani dört ay için
Turuncuk Selensse kesinlikle öyle viziteye hıc para vermıyorum tahlıllerede vermıyorum sadexe detaylı ulatrasyonu dısarda yaptrdım onada devlete gıttım yıne ücret ödemedım dogum fılnda içinde paketın oda dualemesı fotograf bıle var yani spinal olucam dogumuda allh izin verırse
Esonuzzz Selensse İstanbul gop medicalpark da yaptırdım doğum paketi 50 bin 10 muayene 10 kontrol tarama testler diğer testler doğum 2 aylıkken paket almayı tercih ettim gün geçtikçe herşeyin fiyatı artıyor çünkü