Selensse esraauznts yıldızlı düşünüyorum ama henüz gitmedim doğum paketi düşünüyorum doğum paketi otuz bin dediler ama tek doğum ne kadar bilmşyorum ama bana mantıklı geldi
esraauznts Selensse bende yıldızlıya gidiyorum doğum paketi 30 değildi daha fazlaydı ben sorduğumda. Ben 5.5 ayımdan sonra geçtim özele
esraauznts Selensse 43 olması lazım ama dört muayene değildi fazlaydı. 4 muayene zaten çok az. Siz kaç haftalık hamilesiniz. Haftasına göre de hesaplıyorlar
Selensse esraauznts benim altı ay olucak yani gittiğimde şu an 20+6 yım yeni gittim ben doktora . Zam alıe diye korkuyorum ne zamandır almadı ama İmperial de düşünüyorum kafam çok karışık. Doktor da Aynur söğüt var yıldızlıda pakete dahil
Bilibon Sizin oralarda fiyatlar iyiymis istanbul da sadece sezeryan doguma 40 bin lira istedi dogum paketini henuz sormadim 😂
Selensse Bilibon hangi hastane acaba ben normalde İstanbulluyum da buraya evlendim memlekette yapmayı bile düşündüm ama zor olur dşye vazgeçtim
Bilibon Selensse bahcelievler medicalpark dan fiyat aldim dogum 35 epidiral yada spinal istersen arti 5000 dedi yani 40 bin muayenede 1800 du dedigim dr da burda 15 bin giyat aldigim yet siradan bi hastane fiyatlar aldi basini gitti
Selensse esraauznts şunu merak ediyorum ben doğum türünde çok kararsızım normal istesem sonradan çok sancı çekersem sezeryan da isteyebilirim doktor yanında duruyor mu acaba o hastanede nasıl oluyor bildiklerini anlatır mısın 🫶
Selensse esraauznts Aynur hanıma gidince telefon numarasını verip istediğiniz zaman soru sorabiliyor musunuz acaba benim şu an ki doktorum o şekilde de bu da öyle mi