Zeze1sena- hepoyleolurzaten__ doktor söylememektemi direniyoryoksa gerçektenmi göstermiyor anlamadım hep bacakları kapalı sırtı dönük. Diyor inşallahrabbim banada nasip eder en hayırlısıyla bir erkek evlat 3 prensesim var onlara birprens lazım
hepoyleolurzaten__ Zeze1sena- bence doktorlar görüyor ama haftaların biraz daha ilerlemesini bekliyor çünkü aynı haftamda başka bı doktora daha gitmiştim gece rahatsizlanmıstim o sırada gittiğim doktora sordum cinsiyetlerini şuanda soyliyemem bir kaç hafta daha geçsin öyle gel demişti
Nurdan2323 hepoyleolurzaten__ bendede bel ağrısı çok fazla ama bebeklere yer açtığı vücut ondan dedi Dr
Rabiul hepoyleolurzaten__ iç karnın geniştir belki canım 14 den beri sağ kasığımın orda küçük küçük pıt pıt hissediyordum 17. Haftada tam hissetmeye başladım şimdi zaten Maşallah 🧿 içeride bir savaş bir kaos var
hepoyleolurzaten__ Rabiul ☺️maşallah miniklerime benim dördüncü gebeliğim olucak hepsinde hep 21de hissetim 😏 herhalde yine aynı olucak karnımda çok geç çıkıyor
Hulya-003 Rabiul büyüyünce dersin daha karnımdayken anlamıştım senin babana çektiğin Bi de şöyle bi şey oluyor anneye göre iyi huyunu anneden kötü huyunu babadan ,babaya sorsan bu durum tam tersi 🤣
hepoyleolurzaten__ Rabiul 😂 ahahah umarım benim üçüncü oğlum tıp baba huy ben 😂 bunlarda da tipi bana çeksin huyuda yine ben olsun 😂
Hulya-003 hepoyleolurzaten__ 16 haftadan selamlar 2.trimester da gerçekten bi güncelleme geliyor insana 😇daha iyi hissettiriyor harika 🫶
hepoyleolurzaten__ Hulya-003 😂 benim başından beri güzel geçen bı hamileliğim var tek sıkıntım üç gündür aşırı derecede akıntım var sizde de oluyor mu
drdane09 Cümleme maşallah diyerek başlamak istiyorum 😂😂 14+2 bu kadar rahat hamilelik geçiremem ya cidden ne mide bulantısı nede başka birşey hissetmiyorum bile hamile olduğumu bazen o derece 😂
hepoyleolurzaten__ drdane09 aynen bende öyleyim diğer gebeliklerim hep kanama erken doğum riski hastaneden cikmiyordum bunlar maşallah rabbim inşallah hep boyle devam eder 🙏🏼 sizinde