br2023 hepoyleolurzaten__ 15. Haftadan slmlar🤗herşey güzel geçiyor sadece açım 😂😂yiyip yiyip doyamıyorum🤭
gocebeanne hepoyleolurzaten__ 12+6 canım hiçbir şey yemek istemiyor sürekli açım 🥲 başlarda yatarak geçirdim şükür riskimiz geçti. 2 gün önce cinsiyet öğrendik erkek 👶
Rabiul hepoyleolurzaten__ 21. Haftadan sizleri selamlıyorum 😂😂 sağlıkla büyüsün minikleriniz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 💝 1.5 ayda 4 kilo almıştım yarın tekrar bakıcam kaç kilo almışım
Busrafath 13+3 üz. Az kaldı 2. Trimistere. Yatarak geçiyor maalesef kanamadan dolayı yatak istirahatim var 🥲
hepoyleolurzaten__ Busrafath geçmiş olsun inşallah biran önce duzelirsiniz kanama alanı mi var kese etrafında
hepoyleolurzaten__ Busrafath Nurdan2323 Gule49 br2023 Cinsiyetlerini öğrendiniz mi 🙂 benim bir kızım bir oğluşum olucak Zeze1sena-
Gule49 hepoyleolurzaten__ kanama iç tarafda yok dedi doktor içerde kalanları dışarı atıyor dedi kanverengi akıntı halinde.
Busrafath hepoyleolurzaten__ teşekkür ederim, plesenta aşağıdaymış ondan dolayı kanama alanı oluşmuş evet. Pazartesi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Nurdan2323 hepoyleolurzaten__ bendede bel ağrısı çok fazla ama bebeklere yer açtığı vücut ondan dedi Dr
Zeze1sena- br2023 valla şükür bu günlere kavuşturana rabbim son günlerinde burda konuşabilmeyi nasip etsin 14+2
Boncukkse br2023 ayy bu bende de var. Kahvaltı yaptım. Hop 1 saat geçmiyor ki açıkıyorum. Bu hiç iyi olmadı.
Busrafath hepoyleolurzaten__ doktor kıza benziyor dedi ama kesin konuşmadı. Ah ne güzel sevindim sizin adınıza 🥰
Zeze1sena- hepoyleolurzaten__ doktor söylememektemi direniyoryoksa gerçektenmi göstermiyor anlamadım hep bacakları kapalı sırtı dönük. Diyor inşallahrabbim banada nasip eder en hayırlısıyla bir erkek evlat 3 prensesim var onlara birprens lazım