hepoyleolurzaten__ Rabiul ☺️maşallah miniklerime benim dördüncü gebeliğim olucak hepsinde hep 21de hissetim 😏 herhalde yine aynı olucak karnımda çok geç çıkıyor
hepoyleolurzaten__ Rabiul 😂 ahahah umarım benim üçüncü oğlum tıp baba huy ben 😂 bunlarda da tipi bana çeksin huyuda yine ben olsun 😂
hepoyleolurzaten__ Hulya-003 😂 benim başından beri güzel geçen bı hamileliğim var tek sıkıntım üç gündür aşırı derecede akıntım var sizde de oluyor mu
hepoyleolurzaten__ drdane09 aynen bende öyleyim diğer gebeliklerim hep kanama erken doğum riski hastaneden cikmiyordum bunlar maşallah rabbim inşallah hep boyle devam eder 🙏🏼 sizinde
zeynep_0666 Bende bugün tam 14 haftalık oldum her şey güzel gidiyor şükür arada bir öğürme isteği geliyor bir de belim çok ağrıyor
Nergizgokce 23 haftayim bende geldim 😂🤗 16 -17 den sonrası çok daha güzel kızlar karnınız büyüyor hareketleri hissediyorsunuz rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin 🥲🩷🙏🏼
Dunja 14+5 🩷 doktorum kızım olacağını söyledi. Maalesef bulantılarım hala bitmedi, tam gaz devam ediyor ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor.
Teacherblue 1931 ben de boğaz enfeksiyonunsan sanırım öksürük mide bulantısına dönüştürüyor. Halsizlik bende de fazla sık sık dinleniyorum 14+6 oldum
Sema_1nur hepoyleolurzaten__ 14 oldum bende bu gün hamile gibi hissetmiyordum hiçbir belirtim de yok ama herşey yolunda çok şükür iş güç devam 😃
1931 Teacherblue pastil kullabilirsin boğazın için günde 4 defaya kadar kullanılabilir demişti doktorum bana bide tavuk çorbası çok iyi geliyo bol sarımsaklı