SrpYlmz selenglr06_ 13+2 de öğrenmistim canım cinsiyet kız . O haftalarda da öğrenme ihtimalin oluyor tabi
Dilan_Deniz selenglr06_ 2 özel hastaneye gittim ilki pazartesi doktor dedi kız olabilir düz bacak arası, dünde net olsun diye gittim doktor cinsiyeti belli %100 dedi ve kız çıktı 💖💖💖💖
nurcan355 selenglr06_ benim kızım kendini göstermek istemedi maalesef 23. haftada öğrenmiştim tam olarak 16. haftada tahminde bulunuldu kız gibi denildi 23 te tam olarak gösterdi kendisini
Mervos33 Benim ilk gebeliğim 20. Haftada detaylı ultrasonda gösterdi kızım cinsiyetini onun öncesinde göstermiyordu 😂
Arzu501 peki resimden cinsiyyet anlayan varmı? 11de erkek dediler bi çıkıntı vardı çünki, 13te kız. 14te bişey demediler
Silabon selenglr06_ Etrafımda ki gebe olan bi çok insandan 2.5 aylıkken doktorlarının yüzde 80 ihtimalle cinsiyet belirttiğini duyuyorum bu ara saka gibi 2.5 aylık cinsiyet belirtmek moda olmuş bi arkadaşım suan 2.5 aylık doktoru yüzde 80 kız demiş. Bende 2 aylığım ama çok saçma geliyo 2.5 ayda cinsiyet söylemeleri