NGold selenglr06_ Genelde doktorlar 15-16 olunca söylemeti tercih ediyor garanti olsun diye benim doktorumda 13.haftada tahmin edip not almıs ama bize 15te söyledi 😄
gmzeatsvr selenglr06_ 26+3 teyiz hala bilmiyorum 😅 biraz önce çıktım doktordan kapatmış gene açmıyor 😅
Ayse-anne gmzeatsvr aa benimde aynı 17 haftalık göstermiyor bı türlü kapatmış kendini ultrason görüntüsü varsa atın bende ataym karşılaştıralım bana 13 haftalıkken doktorum kız demişti ama ben emin olmak için hâlâ bekliyorum
Zynp12 selenglr06_ bazen gösteriyorlar kendilerini bu haftalarda ama bizim kız 13 haftada göstermedi kendini 16+5 te ogrendik cinsiyeti 🤭
Guldenozkan selenglr06_ Biz de 13.haftalıkken öğrendik. Doktor %90 ihtimalle kız dedi ama yine de alışverişe başlamak için erken dedi. 21+6 haftalıkken de detaylı ultrasonumuz vardı kız olduğu kesinleşmiş oldu🥰
Zeyyno_ selenglr06_ Ben ilk gebeligimde 13.haftada öğrendim bu ikinci gebeligimdede 11.haftada kontrol olmuştum en son o yüzden net öğrenmek istediğim için 16.haftada geldiğimde öğrendim 🥰🥰
Diilekk19 selenglr06_ Bende 3 Haftalık hamileyim adetten önce hamile kalmışım bu durum acaba cinsiyeti etkiler mi bende çok merak ediyorum 😊
Umranmiray68 selenglr06_ 22 haftaya kadar hep gizledi kendini dün kendini gösterdi şükür kızım olucak
Emrealtay selenglr06_ 12. Haftada her doktor söylemiyor soyleyeninde yanılma payı çok oluyor ben kızımı 21. Haftada öğrendim
Serendipity16 selenglr06_ 14. Haftada öğrenmiştik eğer tam gösterirse öğrenebilirsiniz ama erken daha
Bussraaa1 selenglr06_ kızımda 11 haftada öğrendik ikincisi oğlan dedi doktor 15. Haftada kesin değil doğuma az kaldı hala cinsiyeti net olarak bilmiyoruz 🙄
Htckrlp Haftada yanılabiliyor hekimler; bazıları o yüzden çok söyleme taraftarı olmuyor en uygunu 15. Hafta nitekim bende 15. Haftadayken öğrenmiştim