Meyranas selenglr06_ özelde ilk bebeğimde 14 haftalıkken oğlum olcağını öğrendim hemen gösterdi hani şimdi 16 haftalıkkrn zar zor gösterdi kız olduğunu utrasona girince totosunu dönüyor bize hemen hemen hep kızlarda öyle oluyormuş
Sultan45 Bana 11 haftalıkken erkek dediler 16 haftalıkken de muhtemelen erkek bebeğe benziyor dedi ve bugün 20 haftaligiz doktorumuz kıza benziyor ama renkli ultrasonu bekliyelimm dedi
Ssevval233 selenglr06_ Biz de 13+5 te detaylı ultrasonda öğrendik oğlumuzu daha erken gitsek belki daha erken öğrenirdik doktorumuz çok tecrübeliydi Beylikdüzü’nde özel bi klinikte Altan bey
Yelifb Haftada erkek dedi 16. Haftada kız gibi dedi detaylı ultrasonda kesin kız dedi şuan 28 haftalık şüphelerim var 😂
perihankrkya selenglr06_ ayy ayni sekilde bende 12 haftamda gidicem yarin 9haftalik olucaz ins öğreniriz cnm
Ayse-anne gmzeatsvr aa benimde aynı 17 haftalık göstermiyor bı türlü kapatmış kendini ultrason görüntüsü varsa atın bende ataym karşılaştıralım bana 13 haftalıkken doktorum kız demişti ama ben emin olmak için hâlâ bekliyorum
gmzeatsvr Ayse-anne bugün almayı unutmuşum yaa 😅 2 yaşında oğlum var birde onun da kontrolü vardı hiç aklıma gelmedi doktor da unutmuş eve gelince fark ettim 😅