selenglr06_ Merhaba cinsiyeti çok merak ediyoruz şuan 8+2 deyiz 12. Haftada doktor kontrolümüz var öğrenebilir miyiz acaba 🥹
Sedefkitir12- selenglr06_ ilk kızımda da 13 haftalıkken öğrendim suan 2. Kızıma hamileyim onu da 13 te öğrendim
Angel161023 selenglr06_ ya aslında doktorlar kemik yapısından kese duruşundan da anlıyor cinsiyeti ama netleşmesi için 15. Haftayı bekliyorlar bize 12 de tahminde bulunacaktı ben istemedim net olsun diye 15. Haftamızda öğrendik :)
Kimbuki Seldahilal ayy 20+4 te detaylıya giricem görmeyi planlıyorum artık🤣kapaklanarak yatıyo asla göstermiyo
Haticeakgul selenglr06_ biz 15+6 gunlukken öğrendik ama en net detayli ultrason bence bizde onu bekliyoruz bakalım 23 Nisan 22 haftalık olucam ozman gidicem inşallah doktorum yanilmistir bebisim bize supriz yapar bi kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum
senaa23 selenglr06_ 23 haftalık oldum hala öğrenemedim😀 Bi gittim erkeğe benziyo Bi gittim kıza benziyor Bi gittim erkek gördüm ama bacaklarını tam açmıyor dedi 😀sürpriz bebek bakayım ne zaman kesin cevabını alıcam
Ucurumcicegi selenglr06_ ben 12 de öğrendim iyi bir ultrason cihazıyla gittiğiniz doktorunla görmeniz mümkün ama biraz uzun bakmıştı görebilmek için 🤭
Zeyna_12 selenglr06_ 12. Hafta da söylenilen cinsiyete odaklanma kesinlikle en azından 16 ya kadar bekle bize büyük ihtimalle erkek dendi 12 de 16 da kızımız olacağını söyledi