1anne233 Rumeysaaa67 bizde 32+5 nisanın birinde randevum var 35 haftayı geçiyor olacağız inşallah o zamana verecek günü bakalım
Elifssudee Bende 36 haftalıpım cumartesi doktor kontrolüm var bakalım gün verir inşallah genelde tam kaç haftalıkken oluyo ilk sezeryan doğum
Hopyymom Rumeysaaa67 kayınvalide ile yaşıyorsanız Allah yardımcınız olsun ben iki doğum yaptım aynı evde yaşarken ama hiç bir yardımını görmedim tam aksine hamilelik olsun doğum olsun hep strese soktu beni çok şükür artık kendi evime geçtim rahatım
Rumeysaaa67 Hopyymom bende evi komple temizledim koltukları sildim yardım lazım mı demedi bende lazım istemedim zaten ama ilk oğlumu çok kıskandım hiç vermedim sürtüşme yaşadık inşallah bunda olmaz stres yaşamak istemiyorum 😂
Bekledigimmucizemm Rumeysaaa67 bizde 36+2 yiz yarın gün almak için gideceğiz bakalım ne zamana verecek günümüzü
Rumeysaaa67 Gksslm anladım doktor bana 38 e girsin yeter dedi bide önden gittiği için herhalde 38de alırız dedi
Melos9 Rumeysaaa67 34+2 deyiz geçen hafta gün verdi bize beklerse tabi bebişimiz 15 nisana kısmetse ☺️☺️🌸
Aybenar @Rumeysaaa67 😄 aynen sanki kafa çıkacak gibi bi baskı hissi oluyor ilk hamileliğimde böyle değildi daha zaman var 37 leri görsek diyorum sağlıkla kavuşalım 🙏🏻
Busebozkurt0310 Rumeysaaa67 yaa ayniyiz bende şuan sevindim demkki benimkide o tarihlere gelecek o agrilar bendede öyle çok kötü