Rumeysaaa67 Bugün oğlumu görme günümdü 35+1 ama önden gidiyoruz ilk oglum mecburi sezaryen olduğu için doktor bu oğluma da nisanın ilk haftası sezaryen planlıyorum haftaya gel gün vereyim dedi hastane çantası hazır eşyaları hazır sadece doğumu bekliyoruzz 🫶♥️ bu arada sırtım ve bacak aram çok ağrıyor 🥲
Buby Rumeysaaa67 bende 35+1 deyim dün doktorumla günü ayarladık 4 nisanda inşallah sezeryan olucam benim bebekte 1 veya 2 hafta ileriden gidiyo hep
Ozge2206 Rumeysaaa67 bende en son 35+1 de gittim 10 gün sonra gel gün ayarlayalım dedi salı günü gideceğim 36+4 oluyor bakalım ne zamana verecek
Yeldan Buby hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕 Bende 4 Nisan istiyorum. 04.04.24 çok hoş çünkü
Rumeysaaa67 Ozge2206 hayırlısıyla kucağımiza Alalım İnşallah son haftalar geçmek bilmiyor sanki bu zamana kadar hızlı geçti 🥲♥️
Hiram_ 33+5 teyiz bizde ,2. Sezeryanım olacağı için 15 Nisan gibi düşündük doktorumla,mart sonunda randevum var karar vereceğiz.Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar☺️
Rumeysaaa67 Hiram_ ohh en azından bayramda gezersiniz ben bayramda lohusa depresyonuna giderim herhalde ilkinde çok lohusalık çektim 🥲 kayınvalidemle yaşıyorum da😁
Hopyymom Rumeysaaa67 kayınvalide ile yaşıyorsanız Allah yardımcınız olsun ben iki doğum yaptım aynı evde yaşarken ama hiç bir yardımını görmedim tam aksine hamilelik olsun doğum olsun hep strese soktu beni çok şükür artık kendi evime geçtim rahatım
Rumeysaaa67 Gksslm ilk gebelikte 39 u doldurtuyorlar benimde ilki 39 da oldu bu oğlum 38 dedi doktor sağlıkla gelsinler inşallah ♥️
pamuk34_ Rumeysaaa67 benim ilk hamileliğim doktorumda şuan doğum için birleyen söylemiyor 35+3 oldum haftaya kontrolüm var 36 haftalık olucam sezaryen yapması için ne gibi bir durum olması gerekiyor doktorumda sürekli değişiyo her hafta her ay farklı doktor denk geliyor benimde kafam karışıyor sadece benim bebeğimde boyu uzun çıkıyor sizce bu sorunmu normal doğum yapmak istiyorum hayırlısı ile kucağımıza hepimiz sağlıklı şekilde alırız 🥰
Rumeysaaa67 pamuk34_ benim kiloluydu 4kiloyu geçmişti birde kordon dolanmisti 2 tane o yüzden ilk gebelikte sezaryen olduğu için buda sezaryen 😊♥️
Aybenar @Rumeysaaa67 tam 35 olduk bizde 2. Doğum olacak benimde haftaya randevum var gidişata göre netleşir sanırım bizimde 🙏🏻 Bebeğiniz çok hareketlimi peki bizim ki baya hareketli böyle oluncaya vajinaya doğru baskı çok oluyor birde sağ bacağımın kasık kısmı ağrıyor 3 gündür 🤔
Rumeysaaa67 Aybenar evet çok baskı yapıyor sanki kafası çıkıyor gibi😂 hareketli ve hareket ettikçe kaburgalarımi midemi çok zorluyor benimde iki bacak arama sanki iğne batiriyorlar gibi🥲
Rumeysaaa67 Gksslm anladım doktor bana 38 e girsin yeter dedi bide önden gittiği için herhalde 38de alırız dedi
AycinGozuacik Bizde 34+3 te gittik oğlum 1 aydır makat geliş dönmüyor haftaya tekrar gidicem dönmezse 15 nisan gibi tarih vericek doktor 39.haftayı dolduracağını söyledi. İlk gebeliğim ondan dolayı galiba.