Rumeysaaa67 Guluzar06 bilmiyorum doktor nişanın ilk haftası dedi. 2 hafta önde olduğu için bekler mi bilmiyorum 😊
Zeze03 Rumeysaaa67 34+5 olduk 39 haftaya kadar bekleyeceğiz kızım olacak şimdilik kilosu haftasıyla uyumlu ilk bebeğim iri bebekti 38+0 da 4 kilo doğdu şimdi de ssvd adayiyim inşallah olacak dua edin sevgili annelerim 🥰🤍
Rumeysaaa67 Zeze03 inşallah su gibi doğumunuz olsun ssvd biraz pahalı geldi bna bende normali tatmak isterdim 😊
Ozlm555 Rumeysaaa67 ay benim de sırtım ağrıyor çok fena bana da doktorum 4 Nisan 6 Nisan arası alırım seni dedi ama ben büyük ihtimal 4 ü isticem çünkü çok güzel bir tarih 🥹🥹
Zeze03 Rumeysaaa67 ne kadar dediler size bize ayriyeten bir fiyat verilmedi onun için 20 bin istiyorlar doğum için ikiside aynı normalde sezeryanda sezeryan.olursam 6-10 Nisan arasi alacak
Vandb Benimde sezeryan olacak 35+2 yiz nisanın ilk haftası 38 oluyor oğlum 4 Nisan doğumlu şimdi kızım olacak nasipse o da 4 Nisan istiyoruz🙈
Rumeysaaa67 Zeze03 25 bin 28 bin civarı doktordan doktora fark ediyor ben devlet takipliyim özele sordum farkli doktor farklı fiyat sundu ben de hem göbekten hem alttan kesi olmasın diye sezaryen devam 😂
Yeldan Buby hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕 Bende 4 Nisan istiyorum. 04.04.24 çok hoş çünkü
Aysennur1 Rumeysaaa67 34 haftalıkken ters dırduğu için 4 Nisan’a sezeryan günü vermişti ama bugün gittik 35+3 üz bebek normal doğum pozisyonuna dönmüş çatı muayenesine gireceğim haftaya bilmiyorum ne olacak :))
Aysenurayse Rumeysaaa67 benim ilk sezeryan şu an 1 hafta önden dedi doktor ve suyun fazla sınırda dedi . Acab önde olması doğum zamanını etkiler mi . Herkesin ikinci sezeryanını 38. Hafta mı veriyorlar acaba bilginiz var mı .
Rumeysaaa67 Aysenurayse doktordan doktora fark ediyor cnm önde olması doğum zamanını değiştirmiyor ama 4 kiloyu geçmişse genelde sezaryen oluyor