Mrsselvinaz Eda1erkn ben Etimesgut Göksu mahallesinde oturuyorum batıkentte ki medical park a gidiyorum doğum paketi aldım.Doc Dr Burcu hanımı tavsiye ederim. Detaylı ultrason 2.850 Muayene ücreti 1.850 Kesinlikle doc ve prof tercih ederim diyorsanız tavsiyemdir.
Mrsselvinaz Hasibe9696 merhabalar maşallah az kalmış.Rabbim sağlıcakla kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin.
Mrsselvinaz Tatlianne38 maşallah 🧿 Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Mrsselvinaz Edaanayan_ sizde çok yakınsınız ☺️ maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.
Mrsselvinaz Seherbzk ay evet ya eryaman bölgesinden çok fazla yazan arkadaşımız var.Aslında bir gün organize olmak lazım ☺️🌸
Mrsselvinaz Haticeeklc amin ne demek cümlemize :) aslında Ankaralı anneler olarak Etimesgut ve çevresinden çok anne adayı var
Mrsselvinaz Dlnoz ben ortalama 10 yıldır ankaradayım.Güzel memur şehridir ankara ☺️ beklerim her zaman Göksu gölü taraflarına gelirseniz
nunusmom Mrsselvinaz merhabalar 🙋🏻♀️ bende sincan tandoğan dan 36+6 haftalık 2.kızını bekleyen bi anneyimmm 🥰😇
Mrsselvinaz nunusmom maşallah en yakın doğum zamanı sanırım sizin ki.Allahım sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ hazırlıklar bitmiştir kesin.
Dlnoz Benim hastanem de liv hospital çankayada biraz uzak gerçi bana ama doktorum çok iyi doğum paketi aldım ben şu an 14 haftalığım 🙂
Mrsselvinaz Dlnoz liv hospital güzel bir hastane yakın olsaydı bende tercih ederdim ama medical park tercih ettim memnunum.
Superisi16 Dlnoz merhaba hangi doktora takiplisiniz bende Liv Hospital Çankaya’ya gidiyorum Özge şehirliye takipliyim