Mrsselvinaz Merhaba ben 23.hafta 2 günlük hamileyim… Ankara Etimesgut Göksu bölgesinde oturuyorum. Hadi tanışıp sohbet edelim.
Gizemuy Hastahane ve doktor arayışındayım, tavsiye vericek olanları seve seve dinlerim:) Eryaman her yere uzak 🥲
iremaskin Gizemuy merhabalar hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağımıza aliriz 😊🌸Ben memnun kaldığım iki doktordan bahsedeyim birincisi özel koru hastanesi sincan şubesinde Kadriye Çiçekli hanım. Çok ilgiliydi memnun kalmıştım kendisinden. Cokta araştırarak gitmiştim. Sonrasında sigortamız lokman hekim hastanelerinde geçerli olunca orda da şuanda özgül özgan çelikel hanımda takipliyim. Kendisinden oldukça memnunum çok ilgili bir doktor oda. Fiyatları tam bilemiyorum özel sigortalı olduğum için ama sincan koru 1200 gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam lokman hekimdede şuan 1600. Detaylı ultrasonda 4400 tl. Ben 22 haftalığım kendisinde doğumumda olacak insallah 🤗
Mrsselvinaz Gizemuy ben özelde kontrol oluyorum.Batıkentte ki medical park Batıkent şubesinde ki doc.dr burcu hanım doktorum çok memnunum.
Deletedmom_88 Gizemuy Eda1erkn Prof Dr Ahmet Erdem’in muayenehanesine gidiyorum ben, çukurambar tarafında biraz uzak kalıyor tabi ama
Mrsselvinaz Eda1erkn ben Etimesgut Göksu mahallesinde oturuyorum batıkentte ki medical park a gidiyorum doğum paketi aldım.Doc Dr Burcu hanımı tavsiye ederim. Detaylı ultrason 2.850 Muayene ücreti 1.850 Kesinlikle doc ve prof tercih ederim diyorsanız tavsiyemdir.
5sezeryanim Eda1erkn devlet düşünüyorsan Bilkent şehir hastanesi hem yakın size hem de orda 4. Sezeryanimi oldum konforlu özel hastane gibi çok iyi
Mavi06 Mamak :) 36 haftalık hamıleyım ikinci bebegım ıkısıde başkent hastanesı Göğşen hocada takıp edıldım memnunum
Mrsselvinaz iremaskin Allah razı olsun. Bende medical park batıkentten doğum paketi aldım.Doktorum Doç.dr Burcu Hanım çok ama çok memnunum.Yaşım 31.Çalışan bir anne adayıyım. Tanıştığımıza memnun oldum.Haftalarımız çok yakın sizinle 🌸
Gizemuy Mrsselvinaz çok teşekkürler, hepimize inşallah. Burcu hanımdan yeni mi aldınız paketi acaba? Ücretleri nasıl? Batıkent Medical Park, Sincan Lokman hekim ve Sincan Koru var aklımda yakın olanlardan. Medical Park da Tülay hocayı da duydum bu arada.