Mrsselvinaz Dlnoz liv hospital güzel bir hastane yakın olsaydı bende tercih ederdim ama medical park tercih ettim memnunum.
Dlnoz Mrsselvinaz bende medical park ile orası arasında kalmıştım livdeki doktor bi tanıdığımın doktoruydu iyi olduğu için orayı seçtim
Mrsselvinaz nunusmom maşallah en yakın doğum zamanı sanırım sizin ki.Allahım sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ hazırlıklar bitmiştir kesin.
nunusmom Mrsselvinaz teşekkürler 😇 evet hazırlıklsr bitti ev temizliği yapıyoruz eşimle yavaş yavaş o da bitti sayılıe 🥰 aminn hepiöizin inşallah 🤍🌸
Mrsselvinaz Tatlianne38 maşallah 🧿 Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Mrsselvinaz nunusmom yormayın kendinizi iyi hissettikçe kısım kısım yapın temizliği.Benim eksiklerim var tabi 23 hafta olduğumuz için normal diyorum.
Mrsselvinaz mnkcvcv maşallah artık son düzlük sizinde allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Seada Merhaba🍒 Bende Etimesgut 30 ağustos’da oturuyorum 12 haftalığımm hepimizz inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız 🩵🦋
Mrsselvinaz Seada amin allahın izniyle sizde çok yakınsınız,etimesgut bölgesinden çok yazan anne adayı var ☺️
Zulbiye Merhaba bende akderede oturyorum 31+3 haftalığız etlik lokman hekime gidiyorum hatice çelik takipliyim çok memnunum
Adnlina06 Zulbiye Aaa bnde yeşilbayırdayım ve etlik lokman hekim de takipliyim doktorum da Hatice Çelik
nunusmom Mrsselvinaz bana soracak olırsanız 30 dan sonraya öok bırakmayın işleri güçlerş ve eksiklerş zor oluyor ağırlaşıyoe insan 🥲🥴
Yarennikoo Mrsselvinaz merhabalar hayırlı ramazanlar 🌙 9+6’dan selam mamakta oturuyorum bende herkese allah kolay dogum saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏼
Mrsselvinaz ilaxidexi öyle mi sizle baya yakınız o halde.Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin