zey-nep11 ezgi-esk İnşallah sadece adet ağrıları girip gidiyor o beni şüphelendiıyor test yapmasam mı diye ben de test yapmaya cesaret ederim inşallah hayırlısı neyse olsun tekrar hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim dualarınızı eksik etmeyin♥️.
zey-nep11 ezgi-esk martın 3 unde catladım sisteme gore 6 aama catladıktan 14 gun sonra adet olunuyormuş ya yarın 14 dü olmuş olcak. Yarın yada diğer gun adet hesaplara göre
myangelson ezgi-esk eğer güzel artış varsa gerek olmaz ben sadece 2 kere verdim doktorum artış çok güzel kan verme artık 1 hafta sonra kontrole gel demişti
ezgi-esk myangelson Ya doktor bana pazar dedi ama bana şuan dank etti perşembeden sonra cumartesi 2 gün oluyor pazar verirsem 2 katlık artışı yanlış görürüz bugün vermem lazım acile gidiyorum
Kubranne-9 zey-nep11 Benim normalde de adet sancım pek olmaz ama belirtileri benziyordu diye hatırlıyorum. Göğüslerde hassaslık, karın bölgesinde hassaslık, vücudumda ağırlık ve uyuma isteği vardı.
myangelson ezgi-esk 2 günlük artışta bakılıyor evet hatta 2 katı değil en az %60 artış bakılıyor ama bazı doktorlar aile hekimlerinin çoğu 2 kat gormeyince sağlıksız olabilir falan diyorlar 🥲
myangelson ezgi-esk evet doğru ben dikkat etmedim ona doktor doğru gün vermiştir diye 😂🙈 bugün verilmesi gerekiyor 2 günlük artış için
ezgi-esk myangelson Neyse verdim sabah iyi ki aklıma geldi yoksa yarın gidecektim 😀 Bakalım sonucu bekliyorum