ezgi-esk myangelson Neyse verdim sabah iyi ki aklıma geldi yoksa yarın gidecektim 😀 Bakalım sonucu bekliyorum
ezgi-esk myangelson 4 saat 15 dk oldu sonuç hala e nabızda yok malesef. Hastanede evime dolmuşla 20 dakika ama e nabıza düşmesini mi beklesem gitsem mi kararsız kaldım
myangelson ezgi-esk acilde vermediniz mi 2 saate çıkması lazım. Hastanenin sayfasına girip bir bakın sonuçlar kısmından bazen orada oluyor enabiza düşmüyor
Lalemmm12 ezgi-esk benim de böyleydi geç döllenme olunca biraz uzun süre sonra çıkıyormuş inşallah seninde vardır ❤️
ezgi-esk Lalemmm12 Geç döllenme olamaz ki daha adetim gecikmedi:) Gebelik daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor
Lalemmm12 ezgi-esk olabiliyor benim 8 günüm vardı test yaptım silik çıktı 6 haftalık kese 9 haftalık kalbini dinledim canım
myavocado myangelson ezgi-esk ay şimdi gördüm kan vermişsiniz, zaten teste pozitif demiştim ben 😊 gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🧿🍀
myavocado ezgi-esk adete dört gün kala benim aynı böyleydi, sonra erken tets alıp yaptım onda daha koyu idi, bence yüksek ihtimal pozitif bu test bir de erken test alıp yapsanız akşam içiniz rahat etsin